kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 80> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća ja uvijek nekako zakasnim, stvarno prelijepa kutija. Boje, motivi.... ma sve, stvarno je super! Ako se ne varam, jedan od tvojih najljepših radova!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje hvala vam od srca sto mi nahvaliste kutijicu
![]() ![]() nisan nezadovoljna krajnjim rezultatom kutijice,valjda san se krivo izrazila,pa ste me tako i skontale,nego me namucila dok san ju radila..ali to i nije nesto novo kod mene,zakompliciran si ja za cas..u pravilu sam nezadovoljna s onim sta napravim,pa prepravljam,pa opet prepravljam prepravljeno..i tako,oduzi se to kod mene ![]() ![]() e sad,kako sam dobila boju na donjem dijelu kutijice(odgovor izzy i proljece),prvotna zamisao je bila da donji dio bude u smeđoj boji,i obojam ja u smeđe,ali mi nekako monotono bilo..a i nimalo starinski,a bas sam to htjela..i buljim ja tako u kutijicu i mislim se sta dalje,ideje niotkud..ostavim je dva dana sa strane,ali da mi je na oku,i svako malo bacam pogled i mislim se kako da je postaram..i odlucim promjenit u zelenu,nekako mi vise pase uz motiv..no prije nego sam se docepala zelene,preko smeđe utrljam smeđu uljanu boju,zatim pomijesam blending gel sa zelenom,da je razblazim,i lagano prijeđem preko svega,istovremeno suhom spuzvicom prelazim preko zelene da skinem visak boje,tako da mi se vidi ono sto je ispod..i dalje mi je nesto falilo,pa uzmem zlatnu modelir kremu,i opet lagano,usput suhom spuzvom skidajuci visak prijeđem preko svega..i napokon kutijica stara ko biblija ![]() ![]() samo jos nesto,nacin kako mozete skidat visak salvete,ja sam to radila brusnim papirom,evo slikica kako to otprilike izgleda.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasna kutijica kaća.....jako mi se sviđa kombinacija boja....to su inače moje omiljene boje
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Baš me zanima kakva bi ti kutijica ispala da si imala inspiracije i volje.... kad je ova fenomenalna.....za 5 ... Bravo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća dugo smo te čekale ali vjeruj mi isplatilo se!!!
Kutijica je pre, pre, pre slatka. Boje jako lijeo iskombinirane. Ovu zelenu si mi ješala ili?
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaća opet jedna prekrasna kutijica, meni je savršena što god ti rekla
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutija je predobra,super...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kačo ma šta to iz tvojih ruku izađe a da nije super urađeno, pa tako i ova kutijica
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
stvarno kukaš bez razloga ako je i bilo muke kod izrade krajnji rezultat je to sve nadmašio
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ja ne vidim gdje su te tvoje navodne greške a budući da sam pročitala i ostale komentare očito je da ih nevide ni drugi! kutia je jako lijepa ,boje savršeno ukomponirane.motiv isto, ne znam zašto bi bila nezadovoljna!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ma ljudi moji ko je vidio ne kukat malo
![]() Kaćo, kutijica je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako mi se sviđa ova kutijica! Boje su me totalno oduševile! Kako si postigla tu "prozirnu" zelenu, izgleda kao bajcano drvo i stvarno mi je super!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Morala sam se vratiti nekih dvadesetak staranica unatrag da pogledam sve što si napravila dok me nije bilo, ne znam što bih izdvojila i rekla da druge nisu...zadivljuješ me, kratko i jasno!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutija je predobra, ne vidim greške!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krajnji efekt ne odaje mučnu izradu,izvanredna je !
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
iris imas pravo!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
opet ti kukaš bez razloga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala ruzice draga!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno! bravo kaća!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |