Osteospermum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nela,mislim da je još rano da ih tražiš. Kod nas u kontinentalnom djelu je prehladno za njih pa ih ni za kupiti još nema.Kraj 3 i početak 4 mjeseca,onda ih bude
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
znaš li koliko cvjetova na njemu ima..... ne mogu ih prebrojati
predivan je
kako i kada ti svoga razmnožiš
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Moj je pored samog mora, i prekrasan je. Ova zima, pa jugo, unistili su mi mnogo toga, ali ospeospermum nisu ni takli. Nevjerojatna biljka.
Ima nekoliko vrsta, meni je najdrazi ovaj domaci koji visi.
Alkemicar, pa nemoj sada dok cvate. Dohrani ga.
Ima on neku bolest koja ga zna unistiti, meni se dogodilo lani, jednostavno se dio grma osusi, i to mi se dogodilo u ranu jesen. Jedan mi je grm cijeli otisao, a drugi je izgubio nekoliko djelova. No kako kod mene toga ima u izobilju, zacas sam nadomjestila. Mislim da povremeno treba stare biljke zamijeniti mladima, jer sam i na drugim mjestima u selu vidjela da se slicno desava, ponekad.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
i ja bih htjela osteospermum, jel ga ima već sad negdje za kupiti (u zg)??? prošle godine ga nisam nigdje našla, a tako mi je lijepppp....
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
mislim da ću opet morati ošišati svoje osteospermume
tako je gust grm i cijeli je u cvjetovima pa mu brzo krenu žutiti listovi i grm više ne bude tako lijep i zelen
kao da previše hrane iz zemlje koristi, pa mu onda ponestane
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Donata, presretna sam , počele su mi nicati tvoji osteospermumi, da znam da su svih boja - jedva čekam da narastu. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Oni se još dobro drže ....ali su mi donatice....laganini u komi.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Alkemičar ako ti je sjeme dospjelo u zemlju ...mladice možeš očekivati pod kraj ožujka i u travnju...
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam
pravac kanta onda s ovim
|
|
![]() |
|
jelsa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Alki, sa tim pravac kanta.Donata je u pravu,radi se o korovu/u početku lići na klijance petunije/
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
alkemičar mislim da je Donata u pravu, list je ipak malo drugačijeg oblika
iako što se tiče razmnožavanja osteosperuma kod moje mame u dalmaciji je znao izniknuti iz sjemena dosta daleko od matične biljke
|
|
![]() |
|
ali hvala na info Donata
dobro je znati
baš ću jedan danas odvojiti u poseban pitarčić jer će sigurno brže potjerati pa da vidim šta će to izrasti iz toga
|
|
![]() |
|
ajoooj
baš sam razočarana sada
![]() |
|
![]() |
|
Alkemičar bojim se da to ipak nije osteospermum...meni nije nikad tako nicao iako sam ih imala puno ...list dosta podsjeća...ali je on puno na opip tvrđi...
mislim da je to vrsta korova koji se i kod mene pojavljuje... ![]() Voljela bi da nisam u pravu.... ![]() |
|
![]() |
|
jeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Alkemičar,ja mislim da je osteosperum
![]() |
|
![]() |
|
šta mislite može li ovo biti osteospermum?
Iznikao je pored mog velikog osteospermuma i sve se mislim da se nije sam razmnožio ako je koja sjemenčica pala u zemlju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svud može samo u delnicama nikak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Kaj to moze rast u Delnicama?
![]() |
|
![]() |
|
evo dobra stranica, sve o njima www.osteospermum.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |