Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo, rose stvarno si napredovala sa svojim radovima |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Super Rosa
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare vjeruj za sve su zasluzne profesorice,one imaju tu svoje prstiće! danas sam pokazala susjdi svoj nakit i dekopaž pa je stala vrista kod mene doma: ženo draga koje ti novce drzis doma! ja cu ti nać stand pa prodaji! ja bi ti prva počela kupovat,sad bi ti najbolje isli barbi motivi,itd... a ja sva crvena u licu da crvenija nisam mogla bit!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
S tobom se nešto događa očito.Ne znam da li je to zbog profesorice ili nečeg drugog ali ti si na putu da postaneš istinska majstorica decoupagea
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala svima na komentarima i sto posječujete moju galeriju. ničeg ovo nebi bilo da nije bilo mojih profesorica iz decoupaga. renn sve su salvete na radovima.
sljedi još jedna jesenska takoder motiv sa salvete ![]() obe kutijice zajedno ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Volim jesen, volim tvoju jesensku kutiju...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Rose, ovi radovi su predivni!
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
ružo, ružice, kutije su ti fantastićne, pogotovo onaj zimski motiv!
jel salveta ili...? ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlično rožice, super su ti radovi, milslim da si položila s odličnim, srce i ova zadnja su mi naj, mada je sve super napravljeno.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prava jesenska. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno,puno puno na pohvalama,vaše pohvale su mi motivacija za dalje! svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Rosa zaista me ugodno iznenađuješ svojim radovima.
Ova zimska priča je predivna,jako dobro urađena.Ma šta dobro.....odlično
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma sve prekrasno. Jedno bolje od drugoga!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasno...i kutija i srce...za sad samo gledam i skupljam hrabrost da počnem mackati...pitam se hoću li ikad napraviti nešto tako lijepo....
|
|
![]() |
|
božić dolazi s najlješim pjesmama,božić dolazi tiho na prstima lalalal itd.... al za 2 mjeseca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,dobre si imala učiteljice,vidi se veliki napredak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |