piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znaš šta!!! Ti si stvarno prljavi igrač! Napraviš nešto slatko i lijepo i onda mi to ne možemo vidjeti kako treba! Pliiiiiiiz draga, ako nemaš makro funkciju na fotiću, odmakni ga malo jer se ovako izgubi fokus, postane mutna! A stvarno imaš šta za pokazati! Igraj se malo s fotićem, sigurna sam da ćeš naći najbolji način!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Draga Izzy,kad bi ja imala fotić to bi bilo super...ja ti sve to slikam sa mobitelom,zato su tak loše slike.Budem opet probala,možda uspijem bolje poslikat.
I puno ti hvala za pohvalu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida ja sam oduševljena!!!!
Lijepa mi je i plava kutija ali i ova manja...radovi sve bolji i bolji...
A fotići su ti sada jaaaako jeftini, a isplatit će ti se, jer ako ovako nastaviš uskoro ćeš početi prodavati svoje radove ( ako već nisi)...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće,hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sada sve što zaradiš jednostavno stavi sa strane i kada skupiš dovoljno kupi si fotić...tek onda ćeš imati želju i motiv za rad!!!
Uživaj
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj, eto vidiš, nisam znala da ti to slikaš fotićem pa mi je sad malo neugodno jer sam te "špotala"! Možeš me ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još jedna lijepa kutija
![]() |
|
![]() |
|
Ma skupljam ja,ali sad imam jedan veći projekt od fotića...jedan mali mirišljavi smotuljak
![]() |
|
![]() |
|
Eeeeee, tek će ti za to trebati fotić!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna kutijica,sviđa mi se kako si slozila boje
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
škrinjica je super, radovi ti postaju sve bolji i sve ljepši, još samo da svladaš tehniku fotografiranja i gdje će ti biti draga moja kraj...
ajme.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
slikam sa mobitelom,zato su slike užasno loše |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
ma ...bit će fotica....škrinjica je preslatka...bas kako si rekla za dusu
|
|
![]() |
|
Jako slatko, sviđa mi se i motiv i kako si ukomponirala boje! Baš slatko i veselo s dodirom starinskog izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure
![]() Danas sam od svekrve dobila nekakvu starinsku lampicu,moram je samo malo urediti! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |