hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naravno da nećemo reći tako nešto.... za Tuzlansku ili Osiječku kaficu (ma može i pivo što se mene tiče
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vidim ja da je tu potrebno nešto i narezati pod kutem od 45 stupnjeva. Malo šunke, kobasice i kulena a onda ide i pivo. Pa domaći kolači koji idu uz kavicu. Cure moje kada dolazite...........
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
haha, to će izgleda biti ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
draga, tacna je presavrsena...vidim, idu ti printevi...sve mi je odlicno, od kombinacije boja, kompozicije..bravo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
tasna je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
joooj hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
kako da dobijem tirkiznu boju? radim nešto pa mi baš takva treba - koje boje da miješam zajedno?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim da bi trebala miješati zelenu i plavu, sad samo ovisi o nijansama koje imaš i o nijansi tirkizne koju želiš postići...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
tirkiznu dobiješ miješanjem plave i zelene....a svijetliji ton dodavanjem bijele boje
|
|
![]() |
|
hvala vam puno, ja sam čak razmišljala o bijeloj, žutoj, zelenoj, plavoj, čak i tački crne...... sutra ću probati pa javim jel mi uspjelo......
pa baš sam sretna što sam našla ovaj forum
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sretno! Sigurna sam da će ti uspjeti!
![]() |
|
![]() |
|
evo Izzy prilično mi je uspjela boja: ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jednostavno i lijepo....meni se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
E, pa kad ja dodjem tamo i ovo ces mi morati napraviti! Ovo mi je prepreprelijepo! Iako mi se svidjaju svi tvoji radovi, ova tacna mi je ipak najljepsa i odmah sad ti narucujem jednu, imaces dovoljno vremena da ju napravis hihihi
|
|
Prijatelji su andjeli koji nas podizu kad se nasa krila slome
|
|
![]() |
|
a da ti pošaljem u proljeće?
![]() ko će tebe dočekati?
|
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ups, krivi smajli, hihi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
tacna je prekrasna,super ti je ispala tirkizna boja.kojim bojama si je dobila?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |