Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
Korisnik
Poruka
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Idem i ja....samo nemojte reći ...ne ti ne...

naravno da nećemo reći tako nešto.... za Tuzlansku ili Osiječku kaficu (ma može i pivo što se mene tičeLOL)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 09:15
Vidim ja da je tu potrebno nešto i narezati pod kutem od 45 stupnjeva. Malo šunke, kobasice i kulena a onda ide i pivo. Pa domaći kolači koji idu uz kavicu. Cure moje kada dolazite...........
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 16:19
haha, to će izgleda biti ovako smile41 i smile50, ja se nadam da ću ovaj vikend
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 17:04
draga, tacna je presavrsena...vidim, idu ti printevi...sve mi je odlicno, od kombinacije boja, kompozicije..bravo...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 00:10
tasna je fenomenalna! smile55
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 08:26
joooj hvala vam Embarrassed
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 21:53
kako da dobijem tirkiznu boju? radim nešto pa mi baš takva treba - koje boje da miješam zajedno?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 21:57
Mislim da bi trebala miješati zelenu i plavu, sad samo ovisi o nijansama koje imaš i o nijansi tirkizne koju želiš postići... Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:00
tirkiznu dobiješ miješanjem plave i zelene....a svijetliji ton dodavanjem bijele boje
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:21
hvala vam puno, ja sam čak razmišljala o bijeloj, žutoj, zelenoj, plavoj, čak  i tački crne...... sutra ću probati pa javim jel mi uspjelo......
pa baš sam sretna što sam našla ovaj forumsmile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:25
Sretno! Sigurna sam da će ti uspjeti! Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 15:59

evo Izzy prilično mi je uspjela boja:

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 16:00
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 16:49
jednostavno i lijepo....meni se sviđa Smile
Na vrh
lullaby View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lullaby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 20:43
E, pa kad ja dodjem tamo i ovo ces mi morati napraviti! Ovo mi je prepreprelijepo! Iako mi se svidjaju svi tvoji radovi, ova tacna mi je ipak najljepsa i odmah sad ti narucujem jednu, imaces dovoljno vremena da ju napravis hihihi
Prijatelji su andjeli koji nas podizu kad se nasa krila slome
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 21:35
Originalno poslano od člana lullaby lullaby napisao:

E, pa kad ja dodjem tamo i ovo ces mi morati napraviti! Ovo mi je prepreprelijepo! Iako mi se svidjaju svi tvoji radovi, ova tacna mi je ipak najljepsa i odmah sad ti narucujem jednu, imaces dovoljno vremena da ju napravis hihihi

a da ti pošaljem u proljeće? Big%20smile
ko će tebe dočekati?
Na vrh
lullaby View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lullaby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:28
Na vrh
lullaby View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lullaby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:29
ups, krivi smajli, hihi
Na vrh
lullaby View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lullaby Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:30
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 09:37
tacna je prekrasna,super ti je ispala tirkizna boja.kojim bojama si je dobila?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.