Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 21:54
Prekrasno, i boca i etui i knjiga, savršeno. Ovi motivi na pruge mi postaju tvoj zaštitini znak, baš ih dobro uklopiš sa suncokretima, super!!!!! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 20:48
Boca i sjenčenje.....prekrasno!
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 18:11
Primavera vidim da sudjelujes na "hand made", e super onda cu vidjeti tvoje radove i uzivo! Smile 
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 18:09
Lula sve sam te razumjela, hvala ti na savjetu! Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 11:14
...malo sam u gužvi zbog Hand Made Festa, a i zdravlje me zeza ovih dana...nije opravdanje, ali kasnim već tri dana u tvoju galeriju smile148  a ovdje pravi boom predivnih radova draga Lula, ne mogu se nagledati, od boce, prekrasne boce s kojom si se namučila, ali je zato savršeno ispala, preko jedinstvenih etuija....od kojih ne znam koji mi je ljepši, ističem bajkerski samo zato jer je drukčijeg motiva od onih na koje smo navikli, ali svi su mi zapravo jednako prekrasni, do ove knjigice-kutije za uspomene....pre-pre-prekrasno... ti si uistinu velemajstorica decoupagea i zato se mogu samo ...a vidim da si i strelica Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 11:05
kod tebe opet svašta lijepog...
boca je prekrasna. super je osjenčano oko motiva. kad bi barem ja tako znala...
etui su svaki na svoj način lijepi ali ovaj bajkerski je baš ono "born to be wild"!
kutija za ljubavna pisma (kod mene bi bila prazna, ali to je sad  nebitno) - još jedna genijalna kombinacija suncokreta i prugica. 2K samo na suncokretu i anđelku - zanimljivo i jako dobro.
jako si bila vrijedna i zaslužuješ jedno veliko  smile141

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 10:33
smile55
ANĐELKA
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 09:41
fino ..ove prugice si jako dobro ukomponirala sa suncokretima..baš pašu..evo pijem kavicu na balkonu prekrasno vrijeme ,kornati ko na dlanu,hrpa brodova i razgledavam tvoje radove ..šta ćeš bolje..Hugfališ samo ti 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 00:26

Još samo ovo i obečajem...dosta za ovaj tjedan
Moj kompletić sa suncokretima dobio je još jedan dodatak...kutiju knjigu za ...a recimo ljubavna pisma...ovaj put osim suncokreta  i jedan anđelak...meni posebno drag jer osim što je simbol ljubavi..odnosno zaljubljenih...nalikuje i na moj horoskopski znak...

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 00:23
Originalno poslano od člana Sasha Sasha napisao:

Super su etuici, samo mi nikad nije jasno kako vam uspijeva da se nigdje ni malo ne nagužva salveta na pregibima?! Disapprove Ja stalno muku mucim s tim problemom. Ako malo nategnem onda mi salveta pukne! smile42

Otkrit ću ti malu tajnu...kod ovako zaobljenih stvarčica...radim po starom...Naime kad sam se prvi put susrela sa salvetnom naučila sam da se prvo stavi ljepilo na podlogu onda salveta i onda ponovno ljepilo od sredine prema rubovima...Danas uče drugačije dovoljno je staviti salvetu i preći ljepilom...od sredine prema rubovima
Kod ovih etuia...jedino su anđeli ljepljeni u komadu...znači sve je jedna salveta...stavljala sam je kako sam gore rekla po starom. Dobila sam dovoljno prostora da ju stavim i poravnam...na pregibima sam stala uzela škare i zarezala salvetu tako da kad posložiš odrežeš jedan komadičak koji ti je onda višak i preklopiš...ako si me išta razumiljela svaka ti čast. Voljela bih da ti mogu pokazati. Tu i tamo se nakon sušenja pojave sitne faldice,,,takve riješiš tako da ih pošmirglaš finim brus papirom.
Etui s motorom...hm....a reći ću ti...jhe ustvari papir za zamatanje poklona...s njim sam se ponašala kao da je debeli decoupage papir. Ružice su maramica koja je izrezana i sjenčana...sve ćeš ti to savladati...vjerujem bez problema.Wink

Cure hvala vam na pohvalam.a..moram priznati meni zaljubljenoj u motore najdraži je bikerski etui...ali i ostali su isto tako svaki na svoj način dio mene...Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:56
šipak je odlično ispao a ovi etuji su ti zaista otkriće ..svak je na svoju stranu lijep Thumbs%20Up
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:28
Etui za 10! ovaj bajkerski mi je najnaj smile55
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:13
Super su etuici, samo mi nikad nije jasno kako vam uspijeva da se nigdje ni malo ne nagužva salveta na pregibima?! Disapprove Ja stalno muku mucim s tim problemom. Ako malo nategnem onda mi salveta pukne! smile42
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 18:42
Baš su posebni,svaki na svoj način,anđeleki su mi za nijansu ipak draži
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 17:03

Anđelka Iluviasmile78hvala

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 13:25
znas, svaki  put kad posjetim tvoju galeriju ostajem bez teksta...  ovo je prekrasno... opet... smile73
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 10:55
Ovi etuii su fantastični. Svaki je poseban na svoj način!
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:46
A sad malo etuia za naočale...kao nisam dugo...
Jedan sa anđelima mojoj frendici za ročkas , ona voli anđeleke
Jedan sa rojžicama ...jer koliko god skrivala sam teški emotivac
Jedan ofucani bikerski, da me se moji bikeri nebi odrekli...jer sam ja sad već" velika " cura i kažu nemoj uvijek te fensi šmensi stvari daj nešto i za nas...ha ha a kakvi su tek oni emotivci...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:39
Božice ...dobila sam ih na poklon od jedne meni drage osobe ...koju upoznah na ovom forumu. Nemogu bez nje reći tko je ona, ali vjerujem da će se sama javiti. Ima ih po gradu po knjižarama , ali ova verzija je jako povoljna jer 12 komada dobiješ za 29 kunića. Ja sam par kupila u jednom art dučanu u Horvačanskoj...i tamo su s obzirom na ovo dosta skupe...komad je ovisno od firme...do firme koja ju proizvodi od 8 do 11 kuna.

Curice moje da vas ne nabrajam i slučajno koju izostavim...svima po redu po velika pusa i hvala do neba što vam se sviđaju moje umo- i rukotvorine....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:04
boca mi je prekrasna...vidim da i ti koristiš vodene bojice u olovci...gdje si ih kupila?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.