Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno kamenjar! Kale su zaista posebne, ali izgleda da su vrlo zahtjevne za uzgoj. Nikako da skužim u čemu je fora, kad se sade, kad miruju, a kad cvjetaju. Evo ti si posadila lukovice u jesen. Ja sam ih tražila ali nije bilo u prodaji, našla sam tek sad u proljeće, posadila pa ćemo vidjeti. Bilo bi dobro da napišeš što si radila s ovom ljepoticom da te ovako lijepo nagradila.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dobila sam od natalije lukovice mislim da je bilo u 10 ili 11 mjesecu,posadila sam ih i ostavila ,nisam uopce znala da ih se ne treba zaljevat kad miruju,ja sam povremeno zalila ih ,jako brzo su poterale listice..pocetkom ovog mjeseca iznijela sam ih van i iskreno i ja sam se iznenadila kad sam jedno jutro ustala i ugledala da se otvara cvijet
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kad sam je dobila imala je 2 listica ,al moj pas je trčkaro oko mene dok sam sadila i polomio listic,ja sam ih odsjekla i posadila samo gomolj .moram nabavit jos koju boju,stavrno mi se sviđa cvijet i eno ga jos uvjek je lijep
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moja je ista kao i tvoja.....rado bih nekom poklonila ako želi gomolj
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Moja bijela kala više nije bijela. Cvjetovi su postali potpuno zeleni, samo se po formi razlikuju od listova, a boja je potpuno ista. Što se dogodilo. Stajala je na prozorskoj dasci koja je nekih par sati dnevno izložena direktnom suncu, a ostali dio dana u hladu.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Konačno!!!!!!!!!!!!!!! Naše calle imaju cvjetove!! Izgleda da se trud i tretman isplatio!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kamenjar...prekrasna je tvoja kala. Baš sam malo prelistala i vidjela da su moje kale počele cvjetati u lipnju prošle godine, ima par slika na 12 stranici.
|
|
![]() |
|
ja sam predprošle godine u panici da mi se ne smrzne..jedan pitar sa kalama stavila u kuću oko Božića..., a bila mi je i lipi ukras ispod bora.....do nove godine Kala mi procvitala i bila sam jakoooo sritna.....ove godine san zaboravila ponoviti , a mislila san na to cilo vrime
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisam nikad razmišljala o kalama,ali vjerujte da ste me zainteresirale
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wow,koje ljepotice!!!!!!!Imala sam ih jednomm,al ni blizu ovako lijepe.Moj su favorit,ima da si ih zbavim opet.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo prvi od 4 cvijeta!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis....krasna kala
![]() Moram se pohvaliti. Danas sam se susrela s 11111
![]() |
|
![]() |
|
Moon možda ti je prevelika tegla ako je samo jedan rizom unutra.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
klimaks..moje su kale isto bile u velikim teglama....imam 7 pitara i na par mista u vrtu...bolje da je veći pitar jer sljedeće godine neće morati presađivati kada se razmnoži :)
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i moja kala je posađena ( prva i jedina za sad ) prije 2-3 mj. , dugo sam čekala da uopće nikne , a sad ju gledam i svaki dan izgleda isto, kao da ne napreduje upoće. Ah ja ću je lijepo malo zanemariti pa će mi biti lakše čekati... ali vaše su divne.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |