Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tanjur i boce -
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ovo nije decoupage, ali da ne otvaram galeriju u ostalim hobijima, pogledajte ovu vazu:
Ovo su color ink boje. U prvobitnoj verziji bile su prozirne, ali nekako mi se nije sviđalo, pa sam prebojila bijelom i preko nje ponovno prešla colorom i dobila ovakve efekte.
Meni se jako sviđa i probat će još nešto raditi sa tim bojama.
kako se vama čini?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,kako su se samo lijepo stopile boje.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni su jako lijepi i baš mi se sviđaju ovi preljevi/miksevi boja. Jako zanimljiv efekt!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, super je vaza-čaša. Kad sam ju vidjela u friško iz pećnice, bilo mi je malo bed iza tog rada staviti moju kutiju.
Kakve su to color ink boje? Kako se zovu, gdje se kupe, koliko koštaju?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve što sam u posljednje vrijeem propustila m je divno, no ovi voćni tanjuri su me oborili s nogu, prekrasni su mi... odličnaj e i ova posljednja vaza za cvijeće...jel to color ink?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Gledam i uživam!!! |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala vam cure i meni se sviđaju ove boje,iako i ja još uvijek eksperimentiram, jer se nikada ne zna šta će ispasti.
prvi sloj boje se vidi iznutra i stvarno je fantastičan, još mi je lijepši nego onaj izvana, samo što je došao do izražaja kada sam preko njega nanijela bijelu boju. Ova vanjska nije više prozirna jer je na obojenoj površini.
Ukratko, još isprobavam na kojekakvim bočicama, valjda ću uspjeti.
Mima, to su ti male bočice boje sa vrhom, tako da kapneš samo nekoliko kapi i one se razlijevaju i miješaju međusobno, tako da stvaraju razne nijanse, a dodatno špricneš alkoholom, pa dobiješ još neke efekte.
Bočica košta 23 ili 29 kuna, ne mogu se sada sjetiti, ali je stvarno treba jako malo tako da mislim su dosta isplative.
Moram ih isprobati u kombinaciji sa decoupagom.
|
|
![]() |
|
Zgodno, moram to potražiti.
|
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Svidja mi se čaša puno |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bila sam na jednoj radionici gdje su se čaše grubo oblagale bijelom strukturnom pastom,obljevale color inkom,špricale alkoholom i posipale šljokicama.Savršen efekt.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
nisi jedina koja se muči s fotoaparatom, ima nas više
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Izvrsni su radovi bez obzira na (ne)kvalitetu fotografija, pogotovo drugi po redu tanjur.Staklo je uvijek problematično za slikanje, obično ga poslikam vani, na dnevnom svjetlu, bez blica i obavezno u okomitom položaju, bez obzira što su tanjuri, jer jedino se tako vidi jasno i bez odbljeska, ali nikad nije kao uživo. |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
super radove, ali casa mi favorit, zaista prekrasna, takve redove sam videla na ruskim i poljskim forumama, oni dosta cesto koriste te boje, ali kada ovde nekog pitala niko nije znao da mi odgovori da li imamo u prodaji, ako mozes pliz slikaj bocicu, da vidimo kakva boja da bar mogu da pokazem kako bocica izgleda, i cekam nove eksperemente
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kao što su i cure prije rekle - nema veze za kvalitetu slike, radovi su čarobni!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |