Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 13:58
Ljudi što ste toga nakupovali, skitnica super izbor, ostali predivne biljke, Lana2  ni ja nemam takvu ljubicu i naravno da sam je kupila i još ponešto:

Da ne stavljam svako posebno
-tri prekrasne keramičke posudice za kaktusa
-tri plastične posudice opet za kaktuse, sve za van
-neke lukovičice - nemam pojma kakve su osim po slici, ali su mi bile jako zgodne.

Ovaj keramički zalivalnik kupio mi je mm kad je vidio kolko sam potrošila, odlično mi se u njemu smjestila za sada još mala kalanhoa tementosa

Sve me više osvajaju kaktusi i sukulenti pa je i ovo našlo mjesto u mom mini stanu, ali to će poslije van.

Ovakvu ljubicu nemam, pa se kao šesta vrsta ljubičice smjestila u moj hodnik

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 12:14
je,je mraz stvarno mrsi račune....evo kod nas noću bude debela nula,pa neću ni ja još..Tongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 10:07
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

minimode prvi puta sam kupila ovu slatku,starinsku biljčicu Smile nadam se da će se fino primiti...
....ja sam se razmišljala oko nje da li da je kupim ili ne, al sad kad si ti onda ću i jaWink. Kada ju planiraš zasaditi?

eerr kad prestane mraz? jučer je opet snijeg padao tako da za sada nema sadnje...mislim da je rano poprilično,ali neka ona stoji spremna Wink razmišljala sam jučer da ju možda u neku teglu posadim,ali i to neće biti prije vikenda
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:19
Originalno poslano od člana skitnica skitnica napisao:

Skitnice, jel sada sadiš Irise, by the way izbor super!

nabavio sam u bauhausu teglice od treseta tako da sam posadio sve sada a kad dođe vrijeme samo zajedno sa teglicama stavim u zemlju.tako da neče biti stresa za biljku
Super ideja, već kradem....Wink
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 09:18
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

minimode prvi puta sam kupila ovu slatku,starinsku biljčicu Smile nadam se da će se fino primiti...
....ja sam se razmišljala oko nje da li da je kupim ili ne, al sad kad si ti onda ću i jaWink. Kada ju planiraš zasaditi?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 18:29

Zagorski bregi
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 17:36

nabavio sam u bauhausu teglice od treseta tako da sam posadio sve sada a kad dođe vrijeme samo zajedno sa teglicama stavim u zemlju.tako da neče biti stresa za biljku
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 15:16
Šetnja se završila u baumaxu gdje sam dobila i ove dvije orhideje od MM za skori rođendan. On sretan jer se riješio dileme oko poklona, a jasmile213 Istina u stanu mi je sad s cvijećem kao u kutiji šibica. Eh da ste me samo sinoć vidjeli dok sam pravila mjesta za nove biljčice.

Oncidium

Dendrobium nobile
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 15:11
Vidim ja zavladala neka zaraza, e pa da vidite da niste sami evo i mene.
Počelo je jučer bezazlenom opaskom MM kad se vratio iz nabavke kako je vidio neki lijeeeepi ljubičasti cvjetić, pa ako hoću možemo popodne prošetati da ga vidim. Evo rezultata
Kad se već toliko svidio MM morali smo ga kupitiLOL
campanula

Naravno da se nismo zaustavili na tome.
U blizini je bila na akciji ova slatka ljubičica. Samo 9 kn

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:58
Kontesaa imaš kakvog iskustva sa Spectabilisima?smile73
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:55
Jasminaa!Thumbs%20Up samo ti stavi sve na pregled!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:53
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:28
jako volim frezije Smile

Zagorski bregi
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 23:07
Vidim da se svi fino obnavljate u cvijeću pa evo i nekih od mojih noviteta kupljene ovih dana (ima toga mnogo pa ću samo jedan dio da vam pokažem,jer ako budem sve slike stavljala reći ćete ova skroz poludjela Embarrassed LOLLOLLOL)

Ljiljani

Begonije,kojim nisam mogla odoliti mada sam ih jednom sadila i nisam bila zadovoljna.Ali vrijedi pokušati ponovo

Tu je i canna i sjeme maka

Frezije

Bilo je tu još i ruža,irisa,dalija,božuri,pampas trava i raznorazne sjemenkice cvijeća.Ali o tome kada procvijeta....

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 20:14
smile141Skitnice, a jesu vikale za tobom, dobro je to da ne viču samo za ženama, a TŽ ........ ma nadam se da je bila blaga, da si dobio smile79 ili nešto još bolje ....
Kontesaa, super i ja sam bijelu dicentru kupila i Eryngium alpinum iliti plavi kotrljan. Kupila ja i električnu drobilicu, dosta zezanja, idemo raditi kompost.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 19:27
i amarilis i gladiole Smile

danas sam i ja malkice šetala i slučajno naletim na ono što sam već htjela naručiti u decori,oduševila sam se izborom i obećala da se vidimo uskoro Wink

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:42
Ovu,"passos"sam i ja neki dan kupilaBig%20smilea amarilis je fenomenalansmile71
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:05
u košari se našlo mjesta i za jedan iris...koje čudo

pa opet jedna gladiola

samo me nemojte pitati što mi je žena rekla...

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:02
ima još gladiola...a moja žena ih posebno voli

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:59
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.