Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sva su jaja odlična, al ovo zadnje ukrašeno,meni dragim cvijetićima, ovako hrapavo,...
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Kiki-ko? pisanice su ti prekrasne, jedinstvene! Smijem i ja postaviti svoje ovdje? Možda je glupo pitanje, ali nova sam i ne znam još kako sve funkcionira. Postavila sam par svojih sličica od suhog cvijeća po Hobistika-Slike od suhog cvijeća, molim te daj stavi i ti svoje. Vjerujem da imaš još nešto osim bookmarkera koje sam vidjela ovdje. Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala draga.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bonsai... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Kiki_ko? s obzirom da sam nova pregledam sve i uzivala sam u tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ženo, ovo je predivno |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Draga Kiki-ko?, pregledala sam cijelu tvoju galeriju i oduševljena sam tvojim radovima. Ja sam skroz nova, jučer sam se uključila iu vaš svijet, i iskreno se nadam da ću postati dio vas. Moji su hobiji jako slični tvojima (izrada slika od suhog cvijeća, izrada nakita od fimo mase, perlica i žice, decoupage na tanjurima, vazama i flašama, izrada lutaka od ambalažnog materijala .... i još puno toga, i cvjetnjak naravno) i zato sam oduševljena da ima još netko sličnog interesa. Postavit ću i ja svoje slikice samo dok još malo proučim kako sve to funkcionira na ovom portalu. Lijep pozdrav i veselim se druženju!!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Predivno je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo pisanica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rekla mi je kćer da je ovaj desni lik isti Smigol iz "Gospodara prstenova"
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Naušnice u predivne!
|
|
![]() |
|
Makeover starih i meni ne baš dragih naušnica.Užasno mi je žao što ih nisam slikala prije,ali sjetila sam se toga skoro kad su bile gotove.
Bile su obične.Umjesto oka su imale malo lila boje ili emajla.I jednog dana u emisiji "8.kat" Danijelina gošća je bila Slavenka Drakulić sa PREDIVNIM i neobičnim naušnicama.Rodila se ideja.Malo akrilne boje,lak,kist broj 1,kontur i srebrna boja.Obožavam ih,a još ću više ako ih moji prijatelji i kolege primjete.A pogotovo ako se svide mojoj kćeri koja mi ih je poklonila,a ja ih nikad nisam zavolila.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |