dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 222> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoji kaktusi sigurno uzivaju u ovim ljetnim vrucinama, jer neznam koji njihov cvjetic mi se najvise sviđa. Ipak bi izdvojila prvog na ovoj stranici zbog malo posebnijeg cvijeta.
Ruselija je bujna i predivna, ruzice, kraljuju vrtom, ma sve ti je za pet.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ruseliju i trebaš pokazati i to još puno puta.
predivna je! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mali kaktus-veliki carobnjak...ovo je favorit iz vrta
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh Ruselijaaaa ali i gospar
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kod tebe uvijek nešto lijepoga za vidjeti...
Gospar je prekrasan! Ne ljuti se, ali sve je drugo zasjenio
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ma predivno....ima svega ali ruže i kaktusi su zakon!!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe je, draga kaktusek, prava eksplozija boja! Koliko divnih cveteka, krumpirko super izgleda, ruselija, ehinacea, ruže... A kaktusi cvjetaju posebnom ljepotom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Kaktusi su fenomenalni!Sve ostalo isto kao i ruze makar kazes da ne cvatu bas,meni se cini cvijet,do cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Eeeeee Free, jedne subote ću i ja doći, uživo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Iako ruselija ostavlja daha, ti si ipaka draga moja neokrunjena kraljica kaktusa i ruža!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ma sve je lijepo,ali ćim zalijevaš ruseliju da je tako bujna,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Naparila oči po cvjetovima kaktusa !! I jedva čekam subotu da to opet vidim uživo !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kad vidim ove tvoje ruže ostajem bez daha.zahvaljujući tome odlučila sam ponovo pozabaviti se ružama.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
SlavujVk,hvala na posjeti,s trajnicama još ratujem,morat ću ih na jesen malo presložiti
![]() Betty Boop,ruže sam prvo posadila kad sam počela uređivati dvorište ![]() Nisa,ruže koje ja imam stalno cvatu ![]() SArice,drago mi je te vidjeti kod mene ![]() Anabistrica ![]() Anaida,ti koja ne voliš baš kaktuse ih hvališ ![]() Leona ![]() Niho ![]() Free,moj vrt te čeka ![]() Glikice,ajde sjedni u auto i kreni,čekamo te ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |