Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 125> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Anastazija , setati tvojim parkom cinilo mi je veliko zadovoljstvo ! I jos nesto , kad vidim ovako lijepi kamen , obuzme me zelja uciniti nesto slicno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predivan vrt, uživam svaki puta kad prošetam. Sve je prdekrasno, uredno
![]() ![]() ![]() ![]() Zapeli su mi za oko oni drveni okrugli stupići...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa ti imaš pravi park prirode, predivno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro kaže šmrkica, tvoj vrt postaje pravi park! Uza sve prelijepo, raskošno i uredno dolazi još i kamenjar i to impozantan! Po slikama čini se da je zbilja velik, mogu samo zamisliti koliko vremena treba da ga se održi u ovakvom stanju! Gledajući ove posljednje slike ne mogu se oteti dojmu da će postati prava konkurencija Muhlanbergijinom kojeg bi trebalo zaštiti kao spomenik prirodi!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo nije vrt,ovo je park prirode
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Još malo slikica mojih Heuchera, baš su mi se lijepo oporavile od zime ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo bi se tu na CIF-u zvalo "Aleja lavanda" ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MM misli da još nije vrijeme da počne kositi, pa sad u travnjaku imamo i ovo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Anastazija, i moje dvorište je puno toga! A dobro, nije baš ružno pa mi toliko ne smeta. Smeta mi jedino što se od travuljage pol cveteka uopće ne vidi.
![]() Dvorište ti je prekrasno, rascvjetano, uredno, ma divno! Moram ti priznat da ti malo i zavidim na poslu koji te čeka s onim kamenčugama. ![]() Jedva čekam da to posložiš. Samo pazi prste! Ja sam zbog svog kamenjara skoro bez prasta ostala. Poučena iskustvom, preporučam ti: ako kamen krene padat, nemoj ga lovit, neće se slomit! Prst hoće! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Anastazija, zaista ti je dvorište već sada jako lijepo - raznoliko, uredno, osmišljeno, a kad i novi kamenjar bude gotov bit će tu još više mjesta za divljenje i uživanje!! Znam kako je prebacivati te gromade od kamena...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bigi, hvala na savjetu.
Veći mi je problem kak uopće pomagnut s mjesta one veće komade, svaki ima skoro tonu. I ovi manji, ako kod mene krenu niz breg, proletili budu kroz ogradu, mogli bi i ubiti nekog šetača na putu ispod ograde. Lako onda za moj prst, to je sitnica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, na slikama se ne vidi kak je taj breg strmi, jedva na njemu stojim jer mi se skliže zemlja pod nogama i sve se zarušava. Zato i radim tu kamenjar, kositi je nemoguće. Imala sam tu ruže pokrivačice tla Swanny, ali ni njih nisam mogla održavati, pa mi je uvijek sve obraslo u drač. Zato sad računam da bi napravila s kamenom podeste na kojima bi mogla stajati, samo neznam kak dići kamen gore na breg (bager ili nekaj slično nemože do tog dijela vrta).
|
|
|
|
![]() |
|
Uf, neka greška! Curke ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ja ti nudila dva kršna Ličana
![]() |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ... evo i moj kamenjar je u nastajanju, ali ne vjerujem da ti moze pomoci jer tvoj
je nekako vise .... kamenolom
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja imam jako veliko kamenje u kamenjaru, zaviri k meni kad uzmogneš. MM ga je sam nosio i slagao. A one jaaaako velike kamene u zen-otoku (kao što su neki tvoji) su mu pomagali kotrljati susjedi i prijatelji. Neku polugu budete morali smisliti. Ili katapult
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi nas izbombardirala slikama. Baš dobro, baš sam uživala.
Koji je to ogroman posjed! A svaki dio krasan, uređen i dobro osmišljen. Moje pohvale |
|
![]() |
|
Baka Bea, ništa vam ne promakne, osjećam se kao u školi pred profesoricom! Lewisiu imam već sigurno 4-5 godina i nikada nije cvjetala, nisam ni znala da bi trebala dok nisam nedavno na CIF-u, u jednom vrtu, vidjela jednu u cvatu. Moja je do ovog proljeća bila na drugom mjestu i sada čim sam ju presadila, čini mi se da će cvjetati, pa sam presretna, sad je super kakva je jadna bila. Kakav njoj specijalni supstrat treba? 53rijeka, Anaida, Otok uvijek mi je drago vidjeti vas tu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hrpa ogromnog kamenja obećava veliki kamenjar i sigurno ču pratiti nastajanje jer ih obožavam,a i ostali dio vrta je zadivljujući
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Konačno sam imala dovoljno vremena da nakon RI-ZG kavice ''procunjam'' tvojim vrtom-parkom.
![]() Naravno, kao i mnoge, oduševila me aleja erika, a fascinirao ovaj tvoj vrtlarsko-građevinarski pothvat s ogromnim kamenjem. Pitanja u vezi s erikama postaviti ću na pp. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |