Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 142> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uff, uff !! Samo to morem reči poslije ovoga !! I MM ti malo zaslinio kaktuse u cvatu, tak da znaš, prvi put u našem zajedničkom životu !! Samo je promrmljao: j.....mu, kak cveteju !! A zakaj ti nemaš takše !! Da samo zna, kaj mu se sprema !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
još sam ih stisla da mi stanu u kadar, a kad sam ovo proguglala i vidjela ju u cvatu, raspametila sam se, još će Štefica od mene tražiti pelcer, hihi...
![]() ovo je viseći lotus ili lotus berthelotii, prekrasan je. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Oduševljena sam tvojim sukulentima i kaktusima.Ti si ,naravno,jedna od onih koji su me zarazili tom ljubavlju i hvala ti na tome.Vidi se da je sve njegovano i dobro zbrinuto.Moje pohvale.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Veselim se s tobom tvojem jezercu, jedva cekam slicice.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne pretjerujem, evo da vidite:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dzeni, Moon, Svesa, Camellia, Free
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to je taj smrdljivac znaći
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I još pelceri lantana, preko nekoliko, to popodne sadim.
Štefice ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dođi Dadinica, i ponesi koju tikvicu, ja imam korpice ( prazne ).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
E onda tvoj, Glikice moja, još i miriši naspram onoga kojega sam ja imala. rekla sam da su ga zvali mrtvačeva zvijezda. Možeš misliti kako je onda "mirisao". Kao da ti je mrča pred vratima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da se još malo hvalim na drugu temu: brzinom munje sam nabavila pelcere lantane !!! Naime, išla sam danas u Brod kod mojih roditelja, a prije 2 dana mi se javila naša forumašica Štefica N, i nakon nekoliko razmijenjenih poruka, skužimo da ona stanuje na 5 min pješice od mojih !!!
Naravno da sam danas bila kod nje i dobila pelcere ( ona kida a ja vičem dosta, ona kida i dalje), ali to nije kraj priče, dovukla ja kući svega i svačega još od nje, sutra ću sve slikati pa da vidite, sad mi je mrak a i neka kiša je pala pa je mokro ! |
|
|
|
![]() |
|
Mari, da, tako nekako, al opet mi je fora, ma ja se samo malo izmaknem...
|
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
stvarno ti je sve divno ali kod tebe se i uvijek može nasmijati.ono kaj smrdi nisam još vidla al nema veze miris važno da je lijepo za oči
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dobro da si rekla. Onda ćemo ih napuniti!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Pretjeruje Glikica, nije dobro prošla kod mene jer ja nemam niti jednog kaktusa,a od sekulenata samo dvije krunice,da je htjela drugog cvijeca bolje bi prošla
|
|
![]() |
|
Moram se pohvaliti, jezero iskopano, treba još sitne korekcije i jedan duuuuugi pogled sa svih strana i iz svakojakih perspektiva !!! Još malo mjerenja, vaser-vaga itd, ima tu još posla prije nego dođe folija ( a jest skupa, ne ide mi iz glave) !
A kad folija legne na mjesto i ulijem vodu, onda ono najslađe: slaganje kamenja, sadnja, lickanje.....baš sam hepi ! |
|
|
|
![]() |
|
Carol, ja sam često kod tebe i zagledam tvoje jezerce, trebam ideje i rješena i svašta u vezi toga.
|
|
|
|
![]() |
|
Pa čestitam!
A da ja malo tebi dođem u goste? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
hahaha,glikice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |