OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 374> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cijeli vrt prekrasan a grmovi
![]() ![]() Moja heba ( a i dosta drugog cvijeća ) ove zime je
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagodini Irisi zbilja su posebni, a kod tebe od najniže travke, do najviših stabala, sve stane u tvoj vrt, sve se fantastično uklopi, zlatne ruke dotaknu čarobnim štapićem trvku, a ona se pretvori u najljepši cvijet, a o trudu koji u to ulažeš neću govoriti, jer ipak je ljubav prema tome jača.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sinoć kad sam počela pisati pao je forum, danas pišem grmi i nestaje struje, ubi me već ova tehnika, ali zapamtila sam da su Jagodini irisi prekrasni, da je ovaj dio vrta prekrasan, volim grmove, za tulipane nemam rječi, a za tvoje ruke i uspješnost zakorjenjivanja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I meni su tvoji grmići prekrasni. Pogotovo hebe. Moje su se ovu zimu malo prehladile pa su i požutile. Tvoje su prekrasne, zelene!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš nemam snage da nešto više razmišlja o tvom vrtu jer sve čitajući šta su ti dr. rekli stvarno tako i ja mislim-sve najbolje draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imaš zlatni vrt i zlatne ruki....
![]() Tulipani su pre,pre,prekrasni, dupli, ko ruže
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo ti! Svačeg lijepog ima kod tebe...kod mene još pustoš takoreć a kod tebe sve cvate, baš ti je lijepi vrtek
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da vam pokažem Flavijine klematise - sad se samo po slikama vidi kakvi će biti
![]() ![]() ali već imaju i pupove ![]() Jedva čekam da malo narastu. I još nešto, imam jedan klematis već dvije godine, ništa od njega, nije ni rastao ni cvao i nemam pojma kakav je. Kad je dobio konkurenciju - poludio je od ljubomore, raste i ima pupoljke ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super izbor clematisa!I ja sam nabavila president,po preporuci naše Flavke!Mislim da ću još uzeti i ovaj cardinal i armandi,i ako sam bila rekla da neću više ni jedan,jer nemam mjesta!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ali Otok moja - pa ja više ne znam kojim bih riječima izrazila ono što kod tebe u vrtu osjećam... Predivno, zaista!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Baš tako i ja mislim kao i Anaida stvarno više nema riječi da se iskaže oduševljenje ovom carstvu!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je moj bor koga inače jako volim, osim u ovo doba godine kada postaje pravi pravcati neprijatelj - boriti se protiv oblaka žute peludi je nemoguće.
Sve je žuto, i dvorište i zemlja i kuća. Srečom nitko nije alergičan. ![]() I još malo zelenila pitosporum ![]() drvce koje je poslužilo kaobožićno drvce sada je baš lijepo ![]() neka vrsta mimoze koja nikako da procvjeta ![]() pojavila se houtunia i počela se šareniti ![]() grevilea ima krasne cvjetiće ![]() graničice ![]() heuchere ![]() ![]() ![]() i sad bi stvarno bilo dosta. Sutra slijede nešto šarenije slike, ako stignem slikati |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma krasno..veselim se da vidimo clematise ,a ovi jagodini irisi su prelijepi,suosijeća s tobom prekrivena sam peludi svi okolni borovi me zaprašuju..bljak
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, nemoj me držati za riječ, ali kad malo duže gledam listiće od tvog starog ljubomornog klematisa, sve me više podsjeća na Dr. Ruppela! Jedva čekam da procvate!!!!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Klematisi budu stvarno lijepo cvali
![]() |
|
![]() |
|
Flavia, baš dobro, ja šetam tvojim vrtom, a ti mojim.
Malo sam danas zavirila u pupoljak, nije mi dao mira, bit će nešto plavo ili ljubičasto. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sad smo svi u iščekivanju cvijeta klematisa, a i meni je provirio tvoj kameleon - houtunia, već sam mislila da se posušio. Borovi i pelud
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
trebali bi biti prekrasne boje clematisi kada procvjetaju ,čekam da ih vidim ! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivni klematisi.
Da li kod The President zaista bude tako lijepa plava boja?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |