Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 152153154155156 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 10:15
Dobro kaže Baka, nema preskakanja.

Kad se udruže smisao za lijepo i priroda, onda nastanu ovakve ljepote
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 10:23
ja sam bila prošetala, i potpisujem Otok!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 10:35
a ljudi moji sad već i u petrandulu raste cviće
a mimoza je prava mimoza
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:50
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Da prekrasno, a strelicija mi liči na neku pticu.

Da iskoristim smrckine riječi pa da nadodam: Strelicija ima drugo ime rajska ptica!
Lantana, skoro zadnje vrijeme više gledam same slike nego cvijet. Slike tvog rajskog vrta sve su više majstorske.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:53
Predivno..Stvarno si majstor za dobre slike..Neven, sukulent..i naravno strelicija su stvarno prekrasni
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:00

Kraljice mora i kamena, tebi biljke rastu iz kamena, valjda bi ti i iz mora izrasle da se malo angažiraš.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 00:04
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Strelicija ima drugo ime rajska ptica!

Baš mi je ličila na pticu, ali se nisam mogla sjetiti imena ptice. Smile
<><>http://lexikon.freenet.de/images/de/thumb/b/b0/BxZ_Paradisaea_minor_04.jpg/300px-BxZ_Paradisaea_minor_04.jpg
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 02:41
Prekrasne slike i prekrasne biljke u cvatu usred zime...Ti stvarno ko da živiš na drugom kraju svijeta...Samo ću spomenuti gazanije, ostići, ruže, anemone, aloa, šafrani, kukurjek, neven u šljunku i na kraju strelicia....Sve je to u cvatu kao da je proljeće, a kod nas sve nešto kilavo i promrzlo, a da ne kažem kako je na kontinentu-snijeg do koljena....Stvarno živiš na posebnom mjestu....smile106
sutra je novi dan
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 08:57
 Ovo tako lijepo paše mojim očima Clap. Šta je mimoza i kod vas tako teška za uzgojiti? Ne mogu vjerovati, pa vama cvijeće iz kamena i šljunka raste LOL.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 09:19
po ovakvom vremenu prija mi svratiti u tvoj vrt
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:42
samo sam navratila da ponovno pogledam onaj prelijepi neven.
lijepi pozdrav
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 14:06
E moja draga kad budeš imala vremena molila bih te da mi uslikaš tu padinu od ostića kod hotela da malo guštam!!!!Ja bih bila sretna i sa jednim pitarom ali meni nikako ne idu pa ne idu.................Unhappy
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 21:14
Hvala vam drage moje svima smile79, kod mene je stvarno stiglo proljeće, danas je bilo toplo, ali je predvečer zapuhalo. Sve se budi, proviruje iz zemlje, lista i behara (rekla bi Niho Wink).

Streliciju zovu i rajska ptica jer svojim izgledom podsjeća na pticu, ali sto tako i za caesalpiniu gilliesii  isto kažu rajska ptica.
Ove biljke iz kamena i šljunka rastu jer im kamen i šljunak zadržavaju vlagu.

Lika ostići su u naponu cvatnje, da te utješim ni meni nisu baš cvali u pitaru, ali u zemlji cvatu kao ludi, imaju jako dubok korijen i sami sebi prave hlad da se zemlja ne isuši.

Stanje danas u vrtu
Mini narcisi

Mlada mendula, malo je istuklo nevrijeme sinoć

Mendula i ostići u pozadini

Znam da sam dosadna s ostićima, ali čak i ja koja ih gledam svaki dan ne mogu vjerovati koliko su se rascvali

Bijeli ostić

Roza ostići koji su se sami rasijali

Roza margareta je u punom cvatu

život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 21:34
     ]

ja sam totalno iskompleksirana

ma nikad neću biti tako vrijedna

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 21:35
Znala sam da će kod tebe biti novih slika, jer je dan bio prekrasan. Zadivljuje ova raskošna cvatnja, ipak smo još u zimi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 23:52
Lantana......isprazni sandučićććććććććLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 00:46
Baš je smile227
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 08:00
Lantana, napisala sam dugački pp koji je završio u oblacima.

Jutarnja šetnja tvojim rascvjetanim vrtom me osvježila i oraspoložila za cijeli dan. Kako uopće možeš pomisliti da si dosadna s ostićima. Mani osobno najljepši su bijeli. Malo sam sjela na onaj veliki kamen, ali ipak je još dosta svježe pa sam ustala i otišla jer te nisam mogla dočekati.
Lijepi pozdrav
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 11:19
nikad neces dosaditi sa osticima
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 11:35
Joj dokle ćeš prestati nas mučiti-pa da znaš evo snijeg je kod mene nestao i sve hoću da se pohvalim sa nekim novim biljkama ali kad tvoje vidim odma se umirim . Nedaš mi ni da ti pokažem tvoj.moj amarilis koji ima 2 predivna cvijeta samo da znašššš. i to još crveni . Ajde kad ti svoje sve pokažeš onda ću i ja da startam-Mora da je Mirko bio jako dobar ili ti kad ti ovako sve ide ...veliki poljubac za tebe i njegasmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 152153154155156 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.