Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro kaže Baka, nema preskakanja.
Kad se udruže smisao za lijepo i priroda, onda nastanu ovakve ljepote |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ja sam bila prošetala, i potpisujem Otok!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a ljudi moji sad već i u petrandulu raste cviće
![]() a mimoza je prava mimoza ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da iskoristim smrckine riječi pa da nadodam: Strelicija ima drugo ime rajska ptica!
Lantana, skoro zadnje vrijeme više gledam same slike nego cvijet. Slike tvog rajskog vrta sve su više majstorske.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..Stvarno si majstor za dobre slike..Neven, sukulent..i naravno strelicija su stvarno prekrasni
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kraljice mora i kamena, tebi biljke rastu iz kamena, valjda bi ti i iz mora izrasle da se malo angažiraš. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi je ličila na pticu, ali se nisam mogla sjetiti imena ptice. ![]() <><>http://lexikon.freenet.de/images/de/thumb/b/b0/BxZ_Paradisaea_minor_04.jpg/300px-BxZ_Paradisaea_minor_04.jpg |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasne slike i prekrasne biljke u cvatu usred zime...Ti stvarno ko da živiš na drugom kraju svijeta...Samo ću spomenuti gazanije, ostići, ruže, anemone, aloa, šafrani, kukurjek, neven u šljunku i na kraju strelicia....Sve je to u cvatu kao da je proljeće, a kod nas sve nešto kilavo i promrzlo, a da ne kažem kako je na kontinentu-snijeg do koljena....Stvarno živiš na posebnom mjestu....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovo tako lijepo paše mojim očima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E moja draga kad budeš imala vremena molila bih te da mi uslikaš tu padinu od ostića kod hotela da malo guštam!!!!Ja bih bila sretna i sa jednim pitarom ali meni nikako ne idu pa ne idu.................
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam drage moje svima
![]() ![]() Streliciju zovu i rajska ptica jer svojim izgledom podsjeća na pticu, ali sto tako i za caesalpiniu gilliesii isto kažu rajska ptica. Ove biljke iz kamena i šljunka rastu jer im kamen i šljunak zadržavaju vlagu. Lika ostići su u naponu cvatnje, da te utješim ni meni nisu baš cvali u pitaru, ali u zemlji cvatu kao ludi, imaju jako dubok korijen i sami sebi prave hlad da se zemlja ne isuši. Stanje danas u vrtu Mini narcisi ![]() ![]() Mlada mendula, malo je istuklo nevrijeme sinoć ![]() Mendula i ostići u pozadini ![]() Znam da sam dosadna s ostićima, ali čak i ja koja ih gledam svaki dan ne mogu vjerovati koliko su se rascvali ![]() ![]() Bijeli ostić ![]() Roza ostići koji su se sami rasijali ![]() Roza margareta je u punom cvatu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
]
![]() ja sam totalno iskompleksirana
![]() ma nikad neću biti tako vrijedna
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znala sam da će kod tebe biti novih slika, jer je dan bio prekrasan. Zadivljuje ova raskošna cvatnja, ipak smo još u zimi
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lantana......isprazni sandučiććććććććć
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš je
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lantana, napisala sam dugački pp koji je završio u oblacima.
Jutarnja šetnja tvojim rascvjetanim vrtom me osvježila i oraspoložila za cijeli dan. Kako uopće možeš pomisliti da si dosadna s ostićima. Mani osobno najljepši su bijeli. Malo sam sjela na onaj veliki kamen, ali ipak je još dosta svježe pa sam ustala i otišla jer te nisam mogla dočekati.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj dokle ćeš prestati nas mučiti-pa da znaš evo snijeg je kod mene nestao i sve hoću da se pohvalim sa nekim novim biljkama ali kad tvoje vidim odma se umirim . Nedaš mi ni da ti pokažem tvoj.moj amarilis koji ima 2 predivna cvijeta samo da znašššš. i to još crveni . Ajde kad ti svoje sve pokažeš onda ću i ja da startam-Mora da je Mirko bio jako dobar ili ti kad ti ovako sve ide ...veliki poljubac za tebe i njega
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |