Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana moja ---svaka čast -ali da znaš da i kod mene ima naznaka cvijeću
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana ovi tvoji ostići i roza margareta me uvijek oduševe.
Može li se ta tvoja margareta razmnožiti iz sjemena, pa da me uživo razveseli. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala Lantana na slikama
![]() ![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baka podsjetila si me na M. Delića kad je viko: "Ljudi moji jel' ovo moguće", sve je moguće kako Triša kaže...
Niho mene jako veseli da je kod tebe krenulo cvijeće odmah ćeš biti veselija. ![]() Nuna prošle godine sam od svačega skupila sjeme osim od nje jer mi je jednom odnio vjetar, ali sada ću skupiti ![]() SilveK samo da znaš da je došla iz VŽ kao mala sadnica 10 cm i evo je nakon nekoliko godina cijeli grm. Vratit ću u VŽ malo ![]() Lora ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovo, iznad ostića je yuka!?
Prekrasno izgleda
![]() Ostiće neću komentirati jer sam bez riječi kad ih vidim ovakve
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo tvoje cvijeće je najbolja terapija...daj da malo oči odmorim, glava mi puca
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha ono je juka koja visi iznad one padine i ne mogu nikako doći do nje da je malo friziram.
Sara i Gio ![]() Kontee evo malo cvjetne terapije za tebe..., treba ti još malo... ![]() Ovo je slika od jučer popodne, sunce je bilo na zapadu, a sa istoka je dolazilo nevrijeme, a ruža kao da se našla u sredini, s istoka tama, sa zapada sunce... ![]() ![]() Feliciju sam odrezala i stavila u vodu, ali ona i dalje cvijeta ![]() Ljubičice ![]() Alstroemia lijepo napreduje ![]() Ovo je neka nova biljka, ako netko zna kako se zove, cvate crveno, kao neki zvončići ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lantana, što je alstroemia? Ja sam ti veeelika neznalica
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
margarete,ruza,ljubičice,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako mi je neobično vidjeti ružu sada rascvijetanu.
Kod nas još spavaju zimski san. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ivna..vidim da dugo nisi dobila po duzi
![]() ![]() ![]() ako ne pojedeš sama tanjur kotlovine..fasovat ćeš mi ![]() i ne zachatavaj mi lantaninu temu dok slinim nad njom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota, ruže....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na zadnjoj slici je ,čini mi se ,heuchera, nisam baš sigurna. Šta ti sada cvate?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da to je heucera- koraljana zvončika.
Samo da mi tvoja roza margareta pusti korjenje....za sad se dobro drži....žuta je odlična, dobila je lijepu visoku terracota vazu
![]() Došla sam jutros brzo kod tebe da "napunim baterije", kod nas je maglurina i ljeva ko iz kabla.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne slike..posebno mi se sviđaju čjubičice i ružice sa pogledom na more..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
setam,setam i uzivam
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |