Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam ljepotice moje, ma ne stignem ništa. Upravo sam se vratila iz vikendice, još nisam niti vidjela dvorište, kad je mrak. A gore ludilo, kopaj, nagrni, zagrni, pljevi, sadi, čupaj, poljevaj, kosi, - bole mišići, boli vrat, muči me žgaravica, na friškom zraku apetit bezobrazno dobar, pa još i feštali, koma sam, i da znate odoh spat.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Triša svi tvoji cvjetići uživaju kod tebe i zadivljujuće je kako su razmješteni u tako malom prostoru, to me fascinira
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
nemoj sad da Branka uznemiravaš neka se odmara a ti sanjaj cvijetiće
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Trisice, ja uvijek na kraju se javljam. Stvarno je prekrasnih poklona, narocito mi je lijep onaj crijep.
Nadam se da dolazi u Zgb na Floraart, ali da bar bude vrijeme lijepi i bez kise. ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ja kao i uvijek kasnim pa tako i ovaj put, oprosti
![]() Sretan ti rođendan Triša!
Ostani i dalje tako mlada u srcu, jer tijelo uvijek slijedi srce koje mu otkucava život.
Godine će tako postati tek običan broj, još jedna recka na štapu života, a Majka priroda će tebe, svoju vjernu prijateljicu i čuvaricu njezine nejači, nagraditi obiljem zdravlja, životne radosti i svime onime što ona uz sebe nosi.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što reći, nego svima još jednom veliko hvala.
Tatjana dolazim naravno u subotu.
Mali gogo, zaista bi me radovala kad bi se jednom upoznali, no tko zna.....
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Velika je šteta što neko tijelo ne može biti istovremeno na dva mjesta, jer moje bi sigurno ovih dana bilo u mom dvorištu i u vikendici, no kako je to nemoguće, vrativši se iz vikendice zatekla sam nekoliko divnih prizora, pa sam ih slikala. Jagodine kampanule, većinom plavo-ljubičaste, ali ima jedna bijela, visoke su oko 70 cm,
![]() ![]() ![]() Jutros slikan lamparantus konačno se pripremio za cvatnju dva divna pupoljka
![]() a kad sam se nakon 2 sata vratila iz vana evo što sam našla
![]() Cvjetati se sprema i lupinus
![]() I tritoma ima dva cvjetna klasa
![]() Mala kampanula, nakon što je u kući ocvala posađena vani cvjeta ponovo
![]() Anemone su neumorne
![]() Kao i razne kombinacije s maćuhicama
![]() ![]() Mini ruže u žutoj boji
![]() Lychnisica došla bez cvijeta, no evo već će ona cvjetatiž
![]() Po cjelom dvorištu izlazi ova stalno cvatuća roza djetelina
![]() Flavijina špricama ruža posađena u neko "divlje" vrijeme izgleda da se primila
![]() Kombinacija koja brzo raste i zaista me veseli
![]() Procvao i krumpriko
![]() Kćer sa balkona izbacila ovu klupicu, koju je napravio mm, pa ajde neka bude tu mjesto za odmor i uživanje u gledanju cvijeća
![]() Sada ću se teleportirati u vikendicu u Skradnik, pa idem tamo staviti malo slikica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Trisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno!!! Cvijet do cvijeta.
Sretan rođendan sa zakašnjenjem, ali vele da za dobre želje nikad nije kasno pa tako i ja ovim putem šaljem pregršt istih ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan vrt, cvijeće, okućnica...
Moj naklon draga...jedinstvena si!!!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Doći ću se odmarati na klupicu da gledam ovo prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogu samo reči bravo za tvoju ljubav prema cvijeću koje ti lijepo vraća, campanule su posebno lijepe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasne su ti one campanule!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Obadvije smo u Rijeci, a ono ispada kao da si ti na nekom drugom planetu. Sve ti prekrasno svate
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kod tebe se čovjek ima što nagledati - majstorski smješteno i njegovano.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pročitala sam da imaš nekih problema i ne možeš na forum.
A dobro da mi ostali možemo, pa možemo uživati u tvojem cvijeću. Staro krasno raste i cvjeta, a novo - prelijepo. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Triška, ovo tvoje dvorište me oduševi svaki puta
![]() kao i tvoja silna energija ![]() baš se veselim što ćemo se vidjeti uskoro |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Jagodine kampanule su predivne, moje su tek u cvatu i ove godine samo dvije, ne znam boju, mislim da je plava, nekako su mi slabašne ove godine.
Jedva čekam da ti procvate lamprantus, ove godine neću pogriješiti s njim, tvoj mi je zimus u vrtu smrznuo a ovogodišnjeg lantaninog stavila sam odmah u vazu pa ću ga selit nutra-van.....
Da.. i još nešto.... Ukrasna trava ti je pre,predivna ovako u cvatu WOOW!!
Baš san kurijoža koliku listu imaš sutra za Buzet....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |