Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Korisnik | |||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Hvala ti na info ![]() Kaj je to std. pakiranje salveta ili ono, po 3-4 komada ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
ma ne, standardno, mislim 20 ili 25 komada. zato i javljam jer je fakat jeftino, a salvete su stvarno kvalitetne, isprobala.
|
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
E to onda vrijedi otić pogledati ![]() |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
hajde me uputite di je to
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada ![]() |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
mudro zboriš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ok..moram sam dobro isplanirati SIGHTSEEING LOL] |
|||||
![]() |
|||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||||
Veselim se sutrašnjem druženju a sve me svrbe prsti kako ću kalice zalijepiti u subotu na tanjur za moju Minčicu. Curke hvala na dobroj volji i nadam se da ćemo se dobro zabaviti. Vrijedi li dogovor za kavu u meridijanu? Pazite, plaća se i "ušur" za SOS selo
![]() |
|||||
![]() |
|||||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
||||
Imam jedno pitanje jer sam vidjela da ste informirani o cijenama...
Kod mene nema nigdje kupiti onaj lak za dočaravanje raspucale podloge...sinoć sam u jednom dućanu ( novootvorenom) naišla na to ( dvokomponentna je to tvar) i košta 80 kn...zanima me ima li igdje jeftiniji taj lak? |
|||||
![]() |
|||||
||||
Frida, taj dvokomponentni lak je uvijek skuplji od " običnog " laka za raspucavanje KRAKELE-a. Sve ovisi za što ga namjeravaš upotrebljavati. U ZD znam samo za jedan hobby dućan koji ga drži i cijena mu je cca 30-35 kn. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Super stranica..... hvala ti ![]() |
|||||
![]() |
|||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||||
molim, i dr.put. a kaj to danas imate neku radionicu, koliko sam uspjela skužiti?
|
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
cleo, stranica je super!! hvala! morat cu probati to s printanjem...
a sto se radionice tice, to one imaju danas u chemaco-u popodne decoup. na staklu, vidis da su sve offline, valjda se intenzivno pripremaju
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
da, zaboravila sam ti pohvaliti radove, 5+!!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
evo imas u zadru (ako sam dobro shvatila ti si tamo?) lumos, pogledaj si cijene:
|
|||||
![]() |
|||||
||||
misko i hippy, ako ce vam se zaista dati potegnuti od vukovarske do domjaniceve (...), onda vam je odmah pokraj kvatrica u maksimirskoj i viva sa brdom salveta i onaj mali ducancic sa drvenim stvarcicama (btw, nekidan sam pogledala kako rade, zaista dvokratno, ujutro do 12:00 a popodne poslije 16:00, ako sad opet nisam zaboravila....).
i dobru zabavu svima!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Branka, gdje je ta Viva? S koje strane Maksimirske? |
|||||
![]() |
|||||
||||
ma to ti je odmah s lijeve strane kad ides od kvatrica prema maksimiru, mozda kojih 50-ak metara, poslije onih restorana a prije "froda", znaci prije prve lijeve ulice (kuhaceve). nemres fulat. imaju inace prilicno "fensi-smensi" stakleno posudje i kojekakve sitnice za kucu, a trenutno imaju i popust 50 % na dio asortimana tako da neki npr. setovi za caj koj isu kostali preko 2.000 sad kostaju "samo" oko 1.000 kn... ali ne bojte se, salvete su normalne cijene, 15 kn paket...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||||
hvala na pohvalama, nadam s e da tako i misliš. ja ti imam svakakvih planova s time, ali sve je još u povojima. a i stignem raditi jer imam samo veliko djete doma, a to je muž, a on je stalno na poslu, pa ja mogu raditi do mile volje. .bar nešto pozitivno. .samo da još ne moram po materijale u VŽ i ZG, bilo bi još bolje. .a što se radionica tiče i mi čemo sad opet počet početkom 10. mjeseca. .jedva čekam. .
|
|||||
![]() |
|||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||||
ova tema se prvo zvala Razmjena salveta
sad sam ju preimenovala u Razmjena salveta i nabavka materijala
lijepo vas molim da se držite teme jer kad se vi zapričate to je više nemoguće srediti
valjda nije problem otvoriti novu temu i u njoj popričati o svemu što vas zanima
nije mi namjera kvariti vaše druženje i ugodan razgovor
samo vas molim da pripazite gdje to radite
|
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |