Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 243> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O bože, sad kad sam ovo vidjela bit ću tužna ako mi ne nikne niti jedna sjemenka. Hvala Lantana, idem opet gledati !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pssst,da nas ne vide kako zachatavamo temu....
![]() Hvala džomba
![]() |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Mogla bi biti Melaleuca....Čajevac.sigurno neki od pripadnoka Australske flore
Kad se odlomi listić ima oštar miris.Leptospermum ili tako nešto |
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Lantana,bila sam brza za 1 minutu,hehehehe...ja sam prezadovoljna s njom Trisa..ako pronadjem opet ovu biljku kupit cu sebi jos jednu..
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasna je!!!! Kod mene nebi vani prezimjela no mogla bi je seliti u kuću
![]() ![]() Triša,otvori temu o njoj pa se bude javio netko ko zna nešto više o njoj.Ma,kod tebe bu ona rasla ko luda iako ništa o njoj ne znaš,imaš ono šta je bitno -ljubavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ima li negdje opis te biljke? Ja sam dobila sjemenke leptospermuma i pretražila čitav net da bih znala nešto o njoj? |
|
|
|
![]() |
|
Pa tu se identificiraju slike tolikom brzinom da ih jedva stignu ljudi staviti
![]() Zanimljiva biljkica,ne znam zašto no nikad me nije asocirala na kalanhou...(iako mi asocijacije nisu jača strana
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Euonymus fortunei (E. radicans, Japan) kurika
Vazdazeleni grm, nema posebnih zahtjeva prema tlu. Stanište sunčano, naročito za šarenolisne kultivare 'Emerald Gaiety', 'Emerald'n Gold', 'Silver Queen'. Zelenolisni podnose polusjenu. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ovaj grmić sam dobila od Jelse na splitskoj kavici i zaboravila kako se zove
zna li netko ?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kalanchoe tomentosa (ha,ha, i ja nešto naučila). Ima je i Dzomba, jednu stranicu iza na ovom postu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure, predivne ste, a Džomba ti si moja inspiracija, vidiš, a i kad neću kupim biljčicu koju imaš i ti. Predivna je ova vani, nadam se da će i moja narasti.
Dobro sam joj odredila mjesto u kući, a par riječi bi mi netko mogao o njoj negdje napisati. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,ovo ti je Kalanchoe Tomentosa...imam je i ja
![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam i ja, kupila jednu, pa kad je malo narasla razdijelila, sada imam 3 i naravno sve su vani cijelu zimu.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
tropi ti si stvarno sveznalica
![]() išla sam odlomiti listić i stvarno ima jak miris ali meni se sviđa
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Dzomba bila si brža, ali ovo sam stvarno zapamtila, ta rijec tomentosa mi je bila interesantna pa sam je zapamtila.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
MPK sa putovanja meni donosi biljčice ili slike biljaka. Ovo je donjela prije par godina.
Zna li netko naziv ovog grmića?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo ti tu slikice pa pogledaj
<>http://images.google.hr/images?hl=hr&q=leptospermum&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Shasha,zovu je jos cvijet Panda
![]() ![]() ![]() ![]() PS.SVE ovo sto je napisano,vazi za sve nas koji Kalanchou imamo u vazni!! ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo sam danas kupila za 10 kn. Dlakavi debeli listovi - što je
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
psst,nadam se da ce nam oprostiti..
![]() ![]() ![]() Izvinite!! ![]() shasha ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |