Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove se željezne ljestve ovu zimu ne budu mogle za niš više koristiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ideja sa lojtrama kao držačem cvijeća je super
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I moje pohvale za ideju s ljestvama, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ljestve sluze za ulazak u bazen,al posto ne znam gde bih ih smestila,MKM je palo napamet da je ovo najbolje resenje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam si mislila kako ćeš iskoristiti bazenske ljestve, Gio ideja za 5 - ljestve su lijepe, a s cvijećem su dobile novi "image"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() A i za tebe,naravno ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gio, puna si ideja, sad si na miru, biljke su na sigurnom
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sutra najaljuju mraz,sad sam odahnula,ALI kako ce reagovati ukrasna vrba,letnji jorgovan itd.ma ja cu njih sutra zastititi,nece im nocas mali mrazic nauditi?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Woooow, kod tebe u kući kao Amazona! Prekrasno! Ideja za ljestve stvarno dobra!
|
|
![]() |
|
hvala monna-1...
pravo more turskog karanfila,i po koji mak ![]() ![]() ![]() i pogled ka nebu ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uh, koliko cvijeća na sigurnom
![]() ![]() I kod mene "zamrazilo" - ali ja mislim da našim biljčicama posađenim to neće smetati, sve je to dio njihova života.. Ipak, ove sasvim mlade biljčice ti zaštiti - barem njihov korijen.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pocela sam
![]() posadila ixiu i frezije,presadila jednu ruzu a sad idem drugu |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e sad imam jedno pitanjce (kao i uvijek) vidjela sam već na dva tri dnevnika da sad sadite frezije,a ja sam ih sadila prema uputama na pakiranju i cvijetale su ljeti i sad sam ih spremila...neće se smrznuti?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
na mom pakovanju pise da se sadi do XII,pa sta im bude
![]() i drugu ruzu presadila,pocistila djumbus i to je to ![]() |
|
![]() |
|
brrrrrr...malo pre poceo padati sneg,prava mecava,ubrzo je stao...sada promice po koja pahulja,jadne biljcice
|
|
![]() |
|
ovog slatkisa sam pronasla pre par dana u kanti s malo vode,pokusala ga osusiti,sta se posle desilo s njim pojma nemam
![]() ![]() pocelo da se beli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ova zadnja slika (sve u plavom naravno)ti je predivna. Nadam se da je leptirić preživio, a nadam se da ti je u kući toplo i da uživaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
u kuci je toplo,dobro nije ni napolju punooo zima,al ipak razmisljam kako ce to podneti novi grmici...
a zadnja slikaje fotkana bas kasno,skoro da je pao mrak. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Siroti leštirići u ovo doba godine...i ja sam jednom pokušala spasiti takvog leptira u zimi, ali nutra na sobnom cvijeću nije preživio
![]() |
|
![]() |
|
Stiglo sjeme, možeš odahnuti. Hvala ti najljepša
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |