Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 38> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
još kad bi se moglo travu nekako dresirati na konju bi bila
![]() ![]() ima tu još jaaaakoooo puno posla
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mamaa ja sam počela znoj s čela brisati čitajuć'! Stvarno imate vraškog posla o financijama da ni ne govorim. Al' će vam biti prekrasno! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ako uspiješ izdresirati, javljam ti se odmah na tečaj
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
tu samo ljubav pomaže
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
svega se tu može naći i usaditi samo polako biće to lijep vrt
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mama, ja ti se divim, ništa drugo neću reći, sve znaš
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
Bravo inaja,slazem se s tobom.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hvala na podršci drage moje
![]() ![]() ![]() ![]() osim ljubavi zasiguno bi pomogao i dobitak na lotu
![]() ![]() dobila sam orah
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A biće i od mene jedan jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
vrt još nije obrađen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt vec dobiva formu,sve raste,buja,odlično mamice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Posla ko u prici
![]() |
|
![]() |
|
rose- draga moja obožavam tvoj optimizam i gledanje "čaša je napola puna"
zvrk- živa istina- onaj najgori dio još nisam poslikala, nestalo prostora na kartici
![]() baka- pa ja stalno plaćem i kukam, vjerojatno ste mislili da se šalim a plastenik mi je sav poharan- paprike, paradajzi, feferoni, patliđani, tikvice, lubenice, zelje, kelj, još karfiola, brokula, artičoke i još puno toga sve je nestalo, sad moram opet ići kupovati svo sjeme i opet ispočetka.
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ja sam se naučila da čim posadim tako neke flance koje ti mali gadovčići vole papati, odmah stavljam okolo par plavih zrnca pužomora. Oni su tako bezobrazne životinje, ono ko fol spori, ma kako spori, požderu biljku dok kažeš keks.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
evo s obzirom da sam zaista prepuna informacija o tim beštijama mogu vas obavijestiti da tijekom jedne noći mogu poharati (znači u puzanju pojesti) 40 m
![]() ![]() ne bi vjerovali- doduše taj podatak se odnosi na to kad se probude i izvlaće iz zimske ili višegodišnje hibernacije (gamad može hibernirati 7 god-dokazano)
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |