hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jao, Malena, boja je ispala fenomenalna, čak me asocira na menta nijansu i jaaaako mi se sviđa, tako je osvježavajuća! Motivi su idealno iskombinirani i tacna je definitivno po mom ukusu - jednostavna, ali efektna! Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
bravo malena...stvarno ti je super boja uspjela...ali nisam ni sumnjala...
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
to sam na osnovu savjeta od iris i izzy smješala zelenu i plavu i bijelu... ne znam u kojem omjeru, probaj baš je zabavno
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hvala vam svima na komplimentima, baš ih je dobro pročitati
![]() a evo nove što sam radila po narudžbi moje sestre:
![]() |
|
![]() |
|
uz nju idu ove dvije pepeljare:
![]() |
|
![]() |
|
i evo ih zajedno
![]() lako je primjetiti koje su mi boje najdraže, zar ne?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
malena tacne su ti mrak,posebno ova zadnja,savrsena je..pepeljare isto prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I prva tacna ti je lijepa, ali se ne može porediti sa ovom crvenom.
Crvena je preslatka!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izvrsno! Prekrasna crvena boja, jednostavno i elegantno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
tacna i pepeljare.prekrasne
|
|
![]() |
|
drage moje baš vam hvala na tako lijepim komplimentima.... baš mi dan s vama počne lijepo..... radim trenutno po naružbi još dvije tacne i dvije pepeljare, trebale bi biti gotove prije mog godišnjeg
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je prekrasno! Iako nisam pušač, moram priznati da su mi pepeljare jako lijepe! Mogla bi mi napraviti jednu tako kad mi pušači dođu u goste i dam im tu pepeljaru - možda im bude žao "čikati" u nju pa ne budu ni pušili! Ha! I jako mi je drago kad čujem da netko ima narudžbu, to je valjda ultimativna gratifikacija onoga čime se bavimo bilo iz hobija ili iz nekih drugih razloga...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
joj hvala vam izzy i primavera... pepeljare su upotrebljive, rađene su sa donje strane, i zaštićene nakon toga, u svakom slučaju, mogu se prati :)
a to što se tiče narudžbi, baš mi je to na kraju došlo kao konačna potvrda da sam na dobrom putu, a i omogućuje da od novca koji dobijem za radove (nije to neko bogatstvo) kupim još materijala pa da se dalje igram
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
tacna i pepeljare jako lijepo i još u mojoj omiljenoj boji. .
|
|
![]() |
|
i meni je crvena omiljena boja.... baš mi je drago da ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
i evo sad jedna kutija koju radim već dugo... pa prestanem pa ponovo radim... pa je konačno gotova:
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kak mi je promakla ova kutija,odlična je.Omotala si je cijelu sa špagom,od čega je inaće kutija?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tacna i pepeljare su mi mrak ali ova kutija...........WOW
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |