Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wooooow kod tebe sve rascvjetano...prekrasno....ako bog da i z..obrlatim budeš još koji stolac nosila van
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bergenija hvala.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene!
Šetala i uživala..................... sve lijepo a dječica najljepša!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
smrcko hvala na savjetu.
hvala hoya- da i ja motam krumpirka
slavonka hvala - može sjeme tog ukrasnog graha
Štefica hvala
Curke zahvaljuujem što ste prošetale mojim mini vrtekom
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Iz tvog "malog" vrteka raste ogromna ljubav .
Ljepota niče na sve strane ![]() Preslatka dječica ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Lilly oleander,fuksije i sve ostalo je prekrasno,pasiflora i bugenvilija ti super napreduju.Zaštita od pogleda super ideja ako hoćeš skupiću ti sjeme od ukrasnog graha,jako brzo raste i ima prekrasan cvijet,imaš ga negdje kod mene na slici ali i puno vode traži.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lilly, ja sam oduševljena. A ti se pritajila.
Imaš dva najljepša cvjetića, ali se vidi da si si dala truda da uživaju u dvorištu.
Motaš krumpirka. I ja motam.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lilika urea 7 progušćava list, vreća je 20-tak kuna. Nakon 2 tjedna nećeš vidjeti svekrvu do zime
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko hvala ovaj ukrasni slak nikako da se bolje razraste |
|
![]() |
|
Hvala hoya,i ja se nadam da ću sljedeće godine imati više prostora.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ova zaštita mi se jako sviđa, pojačaj ti to za nedaj Bože ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasno Lili, prava kolekcija cvijeća.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i za kraj zaštita od pogleda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
glicinija
![]() pogled iz daljega
![]() |
|
![]() |
|
bugenvilija
![]() fuksija
![]() još jedna
![]() krumpirko
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tekoma
![]() žednjak
![]() |
|
![]() |
|
![]() jasmin,gazanije i datura
![]() još jedan klematis,a mislila sam da od njega ništa
![]() juka (ako se ne varam)
![]() |
|
![]() |
|
irisi procvjetali
![]() pasiflora se sve više širi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ova trubljica dosta brzo raste
![]() uskoro će i cvijetati
![]() ova posađena direkt u vrt je nešto manja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |