Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve to mogu zahvaliti našoj dragoj Lantani.Zato draga J veliki pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko je samo Lantana biljčica i sreće podijelila!
Baš si se lijepo ponovila ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
A bome niti ti ne zaostaješ za njom!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast za prinove sad samo prati šta ti treba od mene ništa se ne brini ------Genijalni su i sve malo po malo i lijepa kolekcija
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok i Lantana opskrbile cjeli forum, Lika cure su te zaista obradovale vidim da se već napravila raspored - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lika1, a ja mislila sad će Niho reči sve sami picmoljci
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo mene opet,vratila sam se iz Like i naravno snijega nisam niti vidjela!!!!Stigla ja i za mnom stigla kiša i jugo i ode 60 cm snijega,ostalo blato i bljuzga.Hvala svima koji su mi čestitali Božić i rođendan!!!
![]() |
|
![]() |
|
moram se pohvaliti da sam za rođendan dobila novi fotić pa nešto pokušavam uslikati,za početak malo blagdanskog ugođaja
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pravi blagdanski ugođaj !!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika, čestitam ti rođendan sa zakašnjenjem! A rođendanski poklon je i više nego dobar! Kvaliteta fotke u odnosu na one sa prethodne stranice je jako vidljiva, a i bor ti je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno prekrasno svaka čast-a ja sam tako skromna i ja za rođendan isto imam takve želje -mobitel, aparatić i ostvare se i vidim da koracamo istim stazama
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho draga ja sam poželjela puno toga,ali ovaj aparat me je baš najviše obradovao,kupili ga mama i brat,a dragi je obećao neku spravicu za vježbanje,pa ako ne skinem ove guzice barem ću imati kao Flavia gdje objesiti twistera!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
![]() |
|
Evo opet probam malo slikati sa svojim novim fotićem,ali znate vi onu nije žvaka za seljaka tako i ja....Ovu ljubicu mi je kupilo sunce mamino od svojih kunica i sam ju je izabrao tako da je mami ovaj cvijetak najdraži
![]() |
|
![]() |
|
ovo je još jedan poklon za ročkas od moje drage prijateljice,nije živo,ali je ipk cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ja da se tu vježba na raznim spravama. Bravo za tvog sina beš je lijepo odabrao.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Je,je draga moja vježba se vježba iako se puno manje znojim na fotiću!!! ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam navratila u Baumax i mogu vam reći da ima svega lijepoga cijene su snižene neke za 25,neke za 50,a neke čak i za 75%,ja sam izabrala samo jedan plavi jaglac za 3,80kn i mali bršljan za 5 kn.Na žalost loše stojim sa prostorom u stanu pa nisam mogla kupiti ništa više!!!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasni pokloni, prekrasan bor..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lika, bor je baš super, a Lantanini paketi nikoga ne ostave ravnodušnim i uljepšaju cijeli tjedan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |