Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Korisnik | |||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
stvarno se s ovom salvetom ne može fulati, ali tvoj doprinos ukupnoj ljepoti je neupitan. prekrasno je!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Toliko prekrasnih radova...stolčić mi je ipak najdraži,baš je sladak...sviđa mi se decoupege na drvetu.
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
![]() Predivno... i da moram birati nebih znala koju odabrati...
|
|||
![]() |
|||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||
Ma dapače majasp svi komentari su dobro došli. Kod ove stolice radilo se s voskom da se dobije onaj shabby efekt starog namještaja, a mislila sam da je stolica već dovoljno "pukla" na dijelu gdje se sjedi..stara je skoro 60 godina....
|
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
predivni radovi - ne mogu ništa izdvojiti,nadam se da će i moji za kojih 200 godina biti slični
|
|||
![]() |
|||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||
Svima...još jednom hvala na pohvalama....
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
stolica,boce,vrc,nezna se sto je ljepse..motivi su ti prekrasni,bas po mom ukusu..a meni jos za oko zapeli oni jastuci za sjedenje,joj da mi takve,preljepi su
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
||
molim te reci mi ćime bojaš boce (podloga)
![]() |
|||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|||
![]() |
|||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
||
ooo, pa juniorka je dakle moje godiste...hihi....
a seniorka mojih, a ja još beba za deco... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Obična bijela akrilna boja - podloga za drvo mat (piše ventilirajuća bijela boja). Prvi puta mažem kistom kao da farbam, a drugi puta tu boju tupkam sa spužvicom. Tada, ako hoću neku nijansu, trošim boje za decoupage (bijela+željena boja). Tako uštedim decoupage boje koje nisu jeftine pogotovo kad radim na velikim površinama, a efekt isti.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Jel to ono slično kao što ja imam akrilna boja za drvo i metal ili nešto drugo?
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
ma sve su te boje iste i dobro pokrivaju. Mislim da je to isto kao i tvoja boja, meni ostalo od renoviranja stana (stolarije) pa ju upotrebljavam sada za decoupage...
|
|||
![]() |
|||
||
Velika hvala! Ja sam u svemu "nova" tako da mođda pitam previše ali...
Radovi su ti super (junior također)! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
||
odlični radovi
|
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
![]() ![]() Sve pohvale! No ja bih svakako izdvojila bocu sa drvetom... Kad sam je ugledala podsetila me na baobab i na moju omiljenu knjigu iz detinjstva "Malog princa" ... i da znash bash je lep osecaj :) |
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam cure na pohvalama
![]() |
|||
![]() |
|||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
||
Božica hvala ti na pohvalama , tvoji radovi su prelijepi, pogotovo zato što često upotrebljavaš istu salvetu koju ja obožavam
|
|||
![]() |
|||
||
Malo sam ukrašavala moje posude za cvijeće....poznata magnolija....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |