Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 43> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja spadam u ljubiteljice hortenzija ! Na zalost imam samo 1 grm ali zato veliki ! Nedaj Boze da se smrzne !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
:)
|
|
![]() |
|
Jelle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
Moj favorit su hortenzije i ja ih naprosto obožavam. Za sada ih imam tri, tek posađene. a na proljeće ih planiram još dvije nabaviti. Kada procvijetaju bit ce i slikica
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Drega Zelenka nadam se da ćeš nam ubrzo otvoriti i svoju temu i staviti svoje slike, naravno dobrodošlica od svega srca.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
DOBRO DOŠLA ZELENKA!!! Nadamo se pregrštu lijepih fotosa iz vrta koji nestrplivo čekamo upoznati. P O Z D R A V !!!![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Cure slike su vam predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Od prve sličice, tj. biljčice, do zadnje.... sve su ... kapa dolje!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,da ovo je na garaži a zemlja je dopremljena kamionom.Ma nisu toliki problem ti kamenčići koliko vrućina jer je cijeli dan na suncu a sloj zemlje je nekih 40cm i koliko god zalijem nije dobro kao da vodu lijevam u sito.Super je sve složeno,dobra izolacija krova garaže,dobra drenaža da voda ne stoji ali mislim da će bodljići (koje obožavam)riješiti sve moje dileme.Inače i ja sam u Dalmaciji.Pozdrav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Mirjam, neznam u kojem podneblju živiš, ali možda se ipak nešto može ???
Ovdje kod nas u Dalmaciji gdje je kamenjar kamen se baca sa strane (osim kamena živca) i tako napravi malu vrtaču, narući kamion zemlje (to nije nešto strašno skupo !? ) ili manje i napravi mali osobni vrt !
Moj zet u Šibeniku je tako napravio cijeli vinograd, ranije se samo mučio a biljke su propadale.
Možda da i ti pokušaš slično ???
Ipak ne mogu vjerovati da je ovo na garaži...bravo !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,trudim se nešto učiniti na ovo malo škrte zemljie pune sivila kamenja koje kao da niče.Ovaj detalj snimljen je u malom cvijetnjaku na garaži.Uza sav trud ljeti je tu nemoguće omogućiti cvijeću uvijete koje treba.Od proljeća to će biti "BODLJIĆ VRT",nabavit ću još bodljića uz ove koje posjedujem bit će to super.A kad počnu cvasti??? Pozdrav!! |
|
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Proljeća nikad dosta ! Zanimljiva i lijepa kombinacija, krasno cvijeće !
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
baš sam mislila pitati što je to tako lijepo na zadnjoj slici ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kana je savršena
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slike su predivne i još veču daju čaroliju cviću u kojem uživamo
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasne slike
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Stvarno prekrasne biljcice i prekrasne slicice !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |