Ivnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141516 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto još jednog dnevnika.Baš me interesira pečenjara ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već dugo vremena razmišljam da počnem voditi ovaj dnevnik ali preko zime mi se nekako nije činilo vrijeme zato.
Pošto sam jučer započela radove u svom vrtu, čini mi se da je to vrijeme konačno i došlo...Ali kao prvo da naglasim, nemojte mi zamjeriti što u početku neću stavljati fotkice, jasno mi je da se na fotografijama najbolje pobliže objasni ono o čemu govorimo ali svi koji su se raspitivali o mom vrtu znaju o čemu pričam pa će mi za početak biti oprošteno ![]() Kao prvo moram se zahvaliti Shashi, Lantani i drugim curama koje su me na mojoj prvoj špancir kavici ponukale i ohrabrile da počnem nešto činiti sa mojim problematičnim dijelom vrta u kojem je preko dana većinom sjena pa je tu do sad bila samo trava (ali niti ona nije baš ravnomjerno rasla, doduše znala sam i otprije u čemu je problem ali nisam ništa činila).Kao drugo moram se zahvaliti i Inoxu, našem forumašu kreativcu na odlasku koji me je ohrabrio u započinjanju mog definitivno za sad najvećeg pothvata u dvorištu :pečenjare.Ja i mm, moja desna ruka i u životu i u vrtu ![]() E sad pokušat ću ja ovdje pisati nekim kronološkim redom ali stavljat ću i ono što sam prikupila i učinila i ove zime pa stoga, najte zamerit ![]() P. S. Shasha: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141516 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |