Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija, prelijepi su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
antonija...nisan ja kupila sjemenke....nego san našla u cvitu kad se osušija nešto crno sitno...ima li ko iskustva...jesu li to sjemenke?? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111....to malo crno su sjemenke
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
11111, u dijelu iz kojeg je izrastao cvijet ( ostaje kao neki zeleni cvijetak, koji se s vremenom osuši ili ) u njemu raste čahura u kojoj bi trebalo biti sjeme.
Ako će se osušiti znači da nije oplođeno pa neće biti ni sjemena. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
sjemenke nisu bas skroz sitne, otprilike kao pola zrnca papra.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ja san falila totalno
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ajama prekrasan ti je močvarac...Moj crveni je isto počeo cvjetati, dok roza ima tek pupove...Bijeli je ovogodišnji sijanac pa ne tnam hoće li cvjetati ove godine...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ajama, lijepo je vidjeti toliko cvjetova na močvarcu...... Prekrasan je...
|
|
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Ajama prekrasan ti je mocvarac.... Koliko puno prekrasnih cvjetova ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ovog sam dobila preklani u jesen malog.bilo mi je žao ostaviti ga preko zime pam ga spremila.lani sam ga u proljeće posadila u zemlju.cvao je,ali nije bio baš nešto.no ove godine je zabljesnuo.do sada je bilo sigurno 30-tak cvijetova,ali slabo se osjemenjuju.stalno piri nekakav vjetar,pa pčele ne lete.možda zato. |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Ovo je moj rozi od prosle godine,a voljela bi imati bijeli i crveni. Mijenjala bi sjeme rozog(valjda ce ga biti) za sjeme bijelog ako netko bude imao.
[IMG]http://i1070.photobucket.com/albums/u484/bugic1/hibiskus.jpg" /> |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ajama, Bugic, prekrasni mocvarci, kolki cvjetovi, ko tanjuri.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prekrasni su vam hibići...
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo, uvijek pišem jedno isto ali tako je i gotovo....
|
|
|
|
![]() |
|
da li je to onaj što je bio bolestan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |