Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 158159160161162 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:37

Grota pred kućun....

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:40
smile78   Kafe je kuhano....

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:40
Alisum, "Canzan" prekrasno rascvijetani kod tebe!!!   Ja ću, s njima kod sebe, debelo kaskati za tobom !!!

A vidim da bi se u mene našlo nešto  raznih phloksića, Wink  imam više boja nego ti, hehehehe  !!!   Ponesem kada krenem, a za sada ih sadim u teglice za tebe !!

Wink       Wink        Wink       Wink        Wink          Wink      Wink
Wink
EEEEEEEEEEEEEEE, ovih phloksića nije bilo kad sam ja pisala gornji post !!!  Sada me jesi prešla !!   Ali još uvijek imam nekaj kaj ti nemaš !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:46

A zakaj nisam vidjela ovu grotu kad smo bile kod tebe !!!!

A , znam, vještice nas poplašile !!!!

Upadam ti u stavljanje sličica, ali zato sam ugrabila jedan kaffe,  jel klupica pored palme spremna, ako već breze nema !! smile78   Upsss, pa i ona je na slici !!  Očito sam previše smile121!!!!!

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:13

Ne mogu ti reći koliko me tvoje grote uvijek oduševe.
Prekrasne su  smile94!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:26
predivno smile78
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:45
sviđa mi se oblik grma japanske dunjeThumbs%20Up
bravo za povrtnjakClap tulipani i zumbuli su stvarno in
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 19:46
ah...koji prirodni kamenjar.slavonci mogu o tome samo sanjati
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 20:33
Divno je kod tebe u svako godišnje doba, no proljeće zeleno i rascvjetano uvijek mami uzdahe. Tvoja grota, to sam već puno puta napisala, no što mogu, moram ponoviti, oduševljava me, kamen i biljke -  ne mogu im odoliti - divno
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 20:34
Korjenko ovaj tvoj prirodni kamenjar je prekrasan.Ja sam svo kamenjar slagala cijeli dan i nikad neće biti takav.I svo to cvijeće mi izgleda ljepše.Sve pohvale s moje strane.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 20:50
također, ostavila sam oči na kamenjaru a i mali djelić srca. Sanjam kamenjar, ali nikako da se i upustim u izradu jer zaista neznam gdje da ja u Zagrebu nađem takvog velikog kamenja. ja si mogu sam u teglici  pješčanik slagati..
a kad mužu spomenem da bi mogli s mora dovlačit kamenje... smile155
belica,zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 21:29
korjenko predivne su ove tvoje grote i naravno panoramski prikazismile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 21:31
Kakav kamenjar,grote su praveClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 21:43
Cini mi se ili su se praznine lijepo popunile na groti :) bas lijepo izgleda tako rascvijetana!

Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ah...koji prirodni kamenjar.slavonci mogu o tome samo sanjati

...kamenja ima za izvos, samo si ga dodite uzeti :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 01:02
Dado 84,    ........kamenja ima za izvoz, samo si ga dojdite uzeti ....... i  tvoj potpis ....uljepšali su mi dan ali i noć !!!

smile78Korjenkovoj groti i  našoj Korjenko !!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 06:30
Draga susedice moja, uvijk nas oboriš s nogu slikicama!
Pa sjednemo na grotu i odmorimo malo..
Reci mi kako održavaš alysum, ja ih imam od lani a ove mi godine prvi put cvatu žute loptice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 10:20

Drago mi je da vam se grote sviđaju, ova mi je u vrtu i najljepša i to je samo njena trećina ali i najljepši dio, zadovoljna sam kako su je kamenjarke obrasle. Sa ceste se ona u kompletu vidi tako da smo ove godine ja i sestra sredile i njen daljnji dio da bude sva ovako lijepa..... to je ipak "AS" u mom vrtu Wink. I što je najbitnije nije trebalo dovlačiti grote, one su tu stoljećima i ko da su čekale mene Wink i nema šanse da ih netko ukrade ili premjesti LOL

Free.... to je odlično da ti imaš nešto što ja nemam Wink i drugi put moraš mi doć u proljeće a ne po zimi kad su grote dosadne....

Anaida.... od kad sam allysim posadila pred par godina na to mjesto nisam ga ni pipnula, jedino ga znam pošpricat jer njega rado napadnu one bijele uši i one se nasele ispod lišća tako da primjetiš tek kad ih je već mali milion. Rekli su mi da se jako lijepo razmnoži sjemenjem, nisam još probala a imam samo ovaj jedan, skupit ću sjemenja...

(zgora Opatije)
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 11:30
Prekrasan kamenjar pun boja!!SmileSmile Allysum je za 10. Što bi ja dala za jednu grotu u Zagrebu!!
Neka se sve zeleni
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 11:39

Hvala Klimatis Hug 

Ima takvih kod nas samo ti treba dizalica ili viljuškar Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 20:33
Satima sam šetala kroz tvoj vrt Smile i prošla sve od prve do 160-te stranice i uživala  Heart u sve je uloženo puno truda i ljubavi.

Svako godišnje doba je posebna priča - posebno obožavam tulipane, kadifice i krizanteme i u tom svemu sam uživala kod tebe.
Hvala ti na tom smile76
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 158159160161162 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.