OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 374> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sve potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok vrijedna i puna ideja
![]() i ja volim pogledati slike prije i poslije, a kod tebe je ooogromna razlika...kamenje se sad skoro i ne vidi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Obećala sam da ću slikati kako napreduju mamine alstromerije, pa evo ih - pupovi su tu, brzo će procvjetati
![]() i još jedna slika iz njenog vrta - bijele kale, u pozadini ostići, a ovo stabalce ima godina koliko i ja (dvadesetak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I da ne ispadne da kod mene raste samo trava, evo nekih ljepših biljaka
abutilon ![]() ![]() ruselija ![]() šarenolisna lantana, trebala bi imati žuti cvijet ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
KRASNE SLIKE SI NAM POKAZALA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam hoću li ti upasti u stavljanje slika, ali moram reći
![]() ![]() ![]() I na travu i na mamino cvijeće i stabalce i na tvoje cvijeće, naravski!
![]() |
|
![]() |
|
I još nekoliko vaših ljepotica
Bilibergia od AgaveL, prekrasna i zanimljiva biljka ![]() Pred par dana jako me je razveselila Hoya sa ovom agavom stricta ![]() Korjenko, vidi kako sam tvoju tilandsiu uredila za slikanje ![]() ![]() Flavia, klematis je procvjetao, žao mi je što je slika mutna, ali ne mogu ponovno slikati, nešto ga je malo pogrickalo, ali prvi cvijet je prvi cvijet (ima još pupova i jedan i drugi, ubrzo će procvjetati pa će biti boljih slika) ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kod tebe sve tako lijepo buja i cvjeta. Jako mi se sviđa kako si posude s cvijećem kamuflirala s bršljanom. Super ideja. Sve izgleda kao da je posađeno u zemlju i čini skladnu cjelinu.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Gledam i uživam!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kad god dodjem u tvoj vrt, već unaprijed znam da ću naići na nešto novo, lijepo, rascvjetano i da ću posebno u tome uživati
![]() Sve ti je već u cvatu. Abutilon kod mene tek ima nekoliko listića, tko zna kad će procvjetati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ruselija je moj favorit i tilandisija -očarana sam sa njima
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Šarenolisna lantana je lijepa i bez cvijeta, aranžman s tilandsiom je super, o maminom vrtu neću puno ni govoriti jer je prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Otok imaš prekrasan vrt i prekrasne biljke...Lantana šarenog lišća je baš posebna, još samo da procvjeta biti će divna kombinacija..Zar ruselija već cvjeta kod tebe, moja je tek oživjela?Imala si prekrasne tulipane posebnih boja, a sukulenti su super.Osim tvog vrta moram pohvaliti i predivan vrt sa alstromerijama i kalama od tvoje mame.Kakve su boje alstromerije?Vidijela sam u vrtnom centru Arboretuma kraj Ljubljane prekrasne alsrtomerije u raznim bojama, ali najljepše su mi bile crvene....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajme ove kale iz maminog vrta su famozne a na ruseliju sam posebno slaba, prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je se razbujalo .izgleda lipo i raskošno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i kod Lantane, tako ja i kod tebe uvijek mirišim more.. I lipo mi je, lipo mi je.. Uvijek mi je lijepo k tebi doći! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve je krasno al "zavidim" ti na bršljanu,kamenu i maminim alstoemerijama, naravno to je pozitivna zavist
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bilo zeleno ili šareno kod tebe je sve jako uspješno i predivno.Rselija je prekrasna, a kakva će tek biti, ali šarenolisna lantana, to je ono što me zanima kakva će biti kad procvjeta. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam da vidim kako ce izgledati sarenolisna lantana kad procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Koliko sam imala posjetioca! Hvala vam svima što pogledate i još i pohvalite.
Lucy - želim ti dobrodošlicu, nadam se da ćeš još nekada navratiti. Da odgovorim Jagodi - mamine alstromerije su sve iste boje - ružičaste. Ja sam posadila neke u drugoj boji, za sada samo nešto viri iz zemlje. Ruseliju sam dobila od susjede koja ima dvije velike i cijele zime joj je bila vani na vjetru i na kiši. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |