Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 272> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoya, pravi odmor je bio pogledati one prve slikice mora
![]() a onda gušt pogledati slikice tvojih cvijećki i aresa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slike su prekrasne , drago mi je da si se vratila i da te cvijeće nije dočekalo ovakvo
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hej, došetala ja do tebe...
cvijeće ti je predivno, a arsen pravi dečko
![]() reci mi, dali si sama one školjke ronila?
Pozdrav!
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kratki izvještaj s godišnjeg, baš zgodno u kombinaciji, s onim što te dočekalo doma, cvijeće zaista napreduje, a bogme i tvoj ljubimac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ove godine ima oblje voća. Ova je grana za sada sigurna:
![]() ovu jabuku pod hitno treba poduprijeti:
![]() da grane nebi platile glavom kao kruški:
![]() Pod teretom je pukla velika, debela grana. Šteta jer ove kruške sazrijevaju tek u listopadu i budu duge pedalj, a sočneeee .....
A ovaj mali panj pri zemlji uspomena je na ružniji period suživota u našem dvorištu. Par godina čekali smo da vidimo hoće li izdanci roditi. I evo viljamovke:
![]() Maline su pobrane, šljive u marmeladi, a na dvije sadnice pitomih kupina naberemo svaki drugi dan skoro kilogram. Od bogatih grozdova ostalo je još ovo:
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam nova u hoyinom dvoriištu. U hladu se privikavam na novi ambijent:
![]() R.Sara poslala mi je male grumenčiće i napisala: Odmah posaditi! I ja poslušala! Pogledaje što su predivni:
![]() Još jednom pogled na najneobičniji balkon u mom naselju. Kažu susjedi: Pa gdje ti je cvijeće?
![]() na forumski vrt koji se ipak dobro drži obzirom na sušu i sami kamen na kojem raste:
![]() I pogled na zeleni zid od kojeg smo ove zime morali napraviti "branik za nespretne vozače" koji su svakih par dana razbijali auto dok je bio kameni:
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hoya, sve pohvale za vrt, odlično izgleda unatoč žegi
![]() achimenes ti je lijepo narastao (oni grumenčići od sare) ![]() e da...jesu ovo ljetni čempresi? i kako se to voze kod tebe kada se razbijaju svaki dan na zidić? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Jesi vidjela kako mi je lijep achimenes, a?
Ono ti jesu ljetni čempresi, ali su ovdje najlošiji jer se malo zaljeva.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, sjećam se projekta "branik" i baš se lijepo zazelenio, razrastao i rascvjetao. Da li su li to zelene santoline ili čempresići ljetni, nisam mogla biti sigurna, ali vsam tada vidjela tvoj odgovor našoj Kontee. Voćkica imate dosta i nek vam je dobar tek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ma, Anaida išla sam unatrag po temi tražiti sliku zida kad smo na njega zasadili sedume. I baš sam tužna. Ja ne vidim niti jednu svoju sliku stavljenu krajem 2009.
A na kompu baš ta sklika ooogroooomna - ne mogu je staviti.
|
|
![]() |
|
hoya...zbušite vi tom nespretnjakoviću gume ili zabranite svim bircevima u gradu da mu toče piće
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ne, ne konti, ne pije, nego ne pazi ni svoj auto, a meni žao ...
|
|
![]() |
|
a on je prirodno nadaren znači
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Je, bilo bi dobro da se malo s njim provozamo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije ona samo zbog njega stavila čemprese
![]() ![]() ![]() A dobro zadnji put sam dobila i kompliment " Sad malo bolje voziš ![]() E što pokaza to voće, sad ti ni jedna grana neće biti sigurna ![]() Prekokrasno dvorište ![]() |
|
![]() |
|
E, da znaš da voziš bolje od moje šogorice koja se ne prestaje hvaliti da je super vozač Ljudi smrcko super vozi - nemojte joj vjerovati!
I hvala ti na pohvala za vrt. Bar ti znaš da je sav u komi
![]() ![]() ![]() P.S. I ne diraj mi grane - tebe čeka u teglcama
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako ti je lijepo dvorište hoya! ja si želim vilijamovku, ali nikako da je nađem. no ove godine idem u potragu pa dok je ne smjestim u vrt ne stajem
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Joj, Medo, zaista ih treba imati - odlične su i nezahtjevne. Ja ih samo zimi jedno pošpricam juhom od sumpora i vapna i još jednom gnojnicom od koprive. I zdrave su!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |