Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 272> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ih obožavam, to mi je najdraže voće. imam u vikendici jednu koja joj je slična, ali je još ukusnija od vilijamovke. pokušat ću ove godine cijepit pa ćemo vidjet hoće li bit što od toga...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
baš si me razveselila slikama svojeg vrta,lijepe slatke vočkice,nek susjedi malo bolje pogledaju tvoj balkon,
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasne voćke i pune plodova.
A balkon ima svoju posebnu čar, upravo zato što je takav kakav je.I bez cvijeća može biti i te kako lijepo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovaj put i ja ću se osvrnuti na tvoje voćkice, baš su rodile! Ja imam četiri vrste krušaka, mislim da jedna od njih jest viljamovka. Od one koja je prva dospjela sladili smo su dugo, susjedstvo i ja, za koji dan će slijedeća (nešto većih plodova), isto prepuna plodova, posljednja će ona jako krupna. Nažalost ne prepoznajem vrstu, ali sve su sočne i zbilja ukusne osim možda tih najvećih, ne volim tu njihovu "zrnatost". Nadam se da će ih Medo raspoznati kad stigne na "dane pita"
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Medo, ako znaš cijepiti voćke mogu ti poslati plemku.
Toni,
![]() Mali kaktus, Lora, ma previše je voća za obitelj u kojoj djeca ne vole domaće voće jer ima "piknjice". Grozno, sram me niti to govoriti!
A za balkone je najvažnije da sam konačno postigla ono što sam zamišljala. Što se susjeda tiče, ja sam među njima i ovako i onako vanzemaljac - počevši od muzike pa nadalje
![]() ![]() ![]() Ma daj misty, taman sam zaboravila da imaju "tu zrnatost", a ti me podsjećaš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Donio mi je zet djedovu viljamovku iz Like. Da imam čime izmjeriti jačinu - sad bih vam to učinila. Sinoć me bolio zub pa sam samo malo, malo isplahnula. Izgorila su mi usta
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
najbolje i najzdravije je voće s piknjicama i s malim crvekom unutra, a takvo je izgleda tvoje, draga hoya, vrlo primamljivo i ukusno.
Svaka čast za najneobičniji balkon i veličanstven forumski vrt jer izgledaju predivno. Također mi se sviđa i novi sukulent u tvojoj kolekciji. Ne moram ni spominjati koliko mi je drago da ti achimenes tako lijepo cvate. druge godine ćeš ga imati dvostruko više, jer će se rizomi udvostručiti.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pusa Sarice i iz ovih stopa idem pogledati achimenes!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya draga, vrt izgleda fantastično unatoč žegi i ovaj put pohvale idu TPK i TBZ, stvarno su bili vrijedni i brižni dok si ti bila na odmoru
![]() ![]() Na tvojoj/mojoj alstremeriji se radi pupić, izgleda da će me obradovati sa cvijetom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, što naumiš, to i napraviš i sve ti uspjeva - i neobičan balkon i ovaj dio koji je bio opasnost za autombile. Bitno je da se tebi sviđa (ali sviđa se i meni).
Kolekciju sukulenata povećala si zaista lijepim primjerkom |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kat.rea baš mi je drago si uspjela već prvu godinu dobiti i cvijetak. Otok, mogu ti reći da se više ni ne zadržavam na dijelovima vrtnog centra gdje nisu sukulenti Jedva čekam jesen i zimu. Ići ću svaki dan u Plo.... po marendu
![]() ![]() ![]() A vidi bako ovo voće:
Marmelade i kompoti od breskvi, malina, kupina, kruški, šljiva, trešanja ... sad će početi i smokve.
Još je ostalo mjesta na gornjoj polici:
![]() Ali večeras je gotova još jedna tura.
![]() Nemojte gledati nered jer pored svega posla imam i bolnicu u kući. Na slici se vidi kapaljka, a iza, sakriveni su lončiči sa čajevima od kadulje i korjena bijelog sljeza. Malo dalje stol za peglanje sa dvije mašine robe. Užaaaas, a ja sjedim tu sa vama. Aj' bog!
Smrcko, je l' vidiš ono crveno u pozadini?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim još malo mjesta na polici
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lubenica je za bubanog sina. Šopamo ga vitaminima.
Mali kaktus, MKM radi najbolje fritule na svijetu, ali od slatkoga samo njih, jeli smo samo dalmatinske lešade, a ja, ja sam samo jako znatiželjna osoba i volim sve probati.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeee Hoya, kad vidim ove police, mljac...domaće je domaće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Hoya, bit će kolača sa domaćim punjenjem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ha, kažu dolaze teška vremena, pa ... nikad se nezna |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Teška vremena ili laka vremena, ali s ovim će biti slatka vremena
|
|
![]() |
|
Sad si me Otok podsjetila na moje teške dane, ali i najljepše trenutke ljubavi i obiteljskog života.
Bez love, bez posla, a mi punu kuću marmelade i brašna (crnoga) iz Karitasa. Kiflice jučer, danas, sutra, grijanje MM, MPK i mene pod jorganom sa punom zdjelom ispred sebe i nakon par mjeseci kad smo ustali mi tri - ne ko kiflice nego kao buhtle!
I sad odgovor i meni i vama.
Moje su slike nestale jer sam ih stavljala preko imagesforme, a sad znam i zašto:
Šteta! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |