Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 272>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:17
ja ih obožavam, to mi je najdraže voće. imam u vikendici jednu koja joj je slična, ali je još ukusnija od vilijamovke. pokušat ću ove godine cijepit pa ćemo vidjet hoće li bit što od toga...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:41
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:47
baš si me razveselila slikama svojeg vrta,lijepe slatke vočkice,nek susjedi malo bolje pogledaju tvoj balkon,Clap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:54
Prekrasne voćke i pune plodova.
A balkon ima svoju posebnu čar, upravo zato što je takav kakav je.I bez cvijeća može biti i te kako lijepo  ClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 09:25
Ovaj put i ja ću se osvrnuti na tvoje voćkice, baš su rodile! Ja imam četiri vrste krušaka, mislim da jedna od njih jest viljamovka. Od one koja je prva dospjela sladili smo su dugo, susjedstvo i ja, za koji dan će slijedeća (nešto većih plodova), isto prepuna plodova, posljednja će ona jako krupna. Nažalost ne prepoznajem vrstu, ali sve su sočne i zbilja ukusne osim možda tih najvećih, ne volim tu njihovu "zrnatost". Nadam se da će ih Medo raspoznati kad stigne na "dane pita" Tongue 
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 17:46
Medo, ako znaš cijepiti voćke mogu ti poslati plemku.

Toni, Thumbs%20Up

Mali kaktus, Lora, ma previše je voća za obitelj u kojoj djeca ne vole domaće voće jer ima "piknjice". Grozno, sram me niti to govoriti!
A za balkone je najvažnije da sam konačno postigla ono što sam zamišljala. Što se susjeda tiče, ja sam među njima i ovako i onako vanzemaljac - počevši od muzike pa nadalje LOLLOLLOL

Ma daj misty, taman sam zaboravila da imaju "tu zrnatost", a ti me podsjećaš LOL. Moram se pred klincima praviti da je to nešto najfinije na svijetu, a onda kad počne kruliti po stomaku ... Znaš gdje nema zrnaca? U viljamovki. Onda mi ne kruli LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

P.S. Donio mi je zet djedovu viljamovku iz Like. Da imam čime izmjeriti jačinu - sad bih vam to učinila. Sinoć me bolio zub pa sam samo malo, malo isplahnula. Izgorila su mi usta smile104 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:38
najbolje i najzdravije je voće s piknjicama i s malim crvekom unutra, a takvo je izgleda tvoje, draga hoya, vrlo primamljivo i ukusno.
Svaka čast za najneobičniji balkon i veličanstven forumski vrt jer izgledaju predivno. Također mi se sviđa i novi sukulent u tvojoj kolekciji. Ne moram ni spominjati koliko mi je drago da ti achimenes tako lijepo cvate. druge godine ćeš ga imati dvostruko više, jer će se rizomi udvostručiti.
lijepi pozdrav
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:41
Pusa Sarice i iz ovih stopa idem pogledati achimenes!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 19:09
Hoya draga, vrt izgleda fantastično unatoč žegi i ovaj put pohvale idu TPK i TBZ, stvarno su bili vrijedni i brižni dok si ti bila na odmoru Clap. Voćkice su ti opet krcate Big%20smile, bit će uživanja na jesen ...Achimenes se lijepo rascvao.
Na tvojoj/mojoj alstremeriji se radi pupić, izgleda da će me obradovati sa cvijetom smile72.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 19:34
Hoya, što naumiš, to i napraviš i sve ti uspjeva - i neobičan balkon i ovaj dio koji je bio opasnost za autombile. Bitno je da se tebi sviđa (ali sviđa se i meni).
Kolekciju sukulenata povećala si zaista lijepim primjerkom
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 20:35
ClapClapClapza voće! TO su kruške.....Opet se po stoti put divim čega sve imaš u vrtu! 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:48

Kat.rea baš mi je drago si uspjela već prvu godinu dobiti i cvijetak.

Otok, mogu ti reći da se više ni ne zadržavam na dijelovima vrtnog centra gdje nisu sukulenti Jedva čekam jesen i zimu. Ići ću svaki dan u Plo....  po marendu LOLLOLLOL.

A vidi bako ovo voće:
Marmelade i kompoti od breskvi, malina, kupina, kruški, šljiva, trešanja ... sad će početi i smokve.
Još je ostalo mjesta na gornjoj polici:
Ali večeras je gotova još jedna tura.
Nemojte gledati nered jer pored svega posla imam i bolnicu u kući. Na slici se vidi kapaljka, a iza, sakriveni su lončiči sa čajevima od kadulje i korjena bijelog sljeza. Malo dalje stol za peglanje sa dvije mašine robe. Užaaaas, a ja sjedim tu sa vama. Aj' bog!

Smrcko, je l' vidiš ono crveno u pozadini?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:59
Vidim još malo mjesta na policiClap,a lubenica jel i ona za pekmez ili za papatiWink,nered ne vidimo samo lijepe teglice pune slatkog pekmeza i kompota,BRAAVO Hoya,danas ima malo oavkvih domaćica kakva si tiTongue
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 22:38
Lubenica je za bubanog sina. Šopamo ga vitaminima.
Mali kaktus, MKM radi najbolje fritule na svijetu, ali od slatkoga samo njih, jeli smo samo dalmatinske lešade, a ja, ja sam samo jako znatiželjna osoba i volim sve probati.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 08:19
nekad su i moje police tako izgledale,a sad su pune samo sa ajvarom,salatama
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 08:27
Ajmeee Hoya, kad vidim ove police, mljac...domaće je domaće Wink! A i kod mene samo "kiselina" za zimnicu, bila ponosna dok sad nisam vidjela kako se u stvari pune police za zimu Embarrassed LOL!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 09:29
Bravo Hoya, bit će kolača sa domaćim punjenjem!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 09:30

Ha, kažu dolaze teška vremena, pa ... nikad se nezna  LOL

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:42
Teška vremena ili laka vremena, ali s ovim će biti slatka vremena
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:58
Sad si me Otok podsjetila na moje teške dane, ali i najljepše trenutke ljubavi i obiteljskog života.
Bez love, bez posla, a mi punu kuću marmelade i brašna (crnoga) iz Karitasa. Kiflice jučer, danas, sutra, grijanje MM, MPK i mene pod jorganom sa punom zdjelom ispred sebe i nakon par mjeseci kad smo ustali mi tri - ne ko kiflice nego kao buhtle!

I sad odgovor i meni i vama.
Moje su slike nestale jer sam ih stavljala preko imagesforme, a sad znam i zašto:  

Šteta!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.