Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 11:47
Lijepo ... i hrana za ptice i salenjaci  smile71
Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 10:14
Betty Boop,smile71 znaš da bih i ja jako voljela biti  i tebi malo bliže.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 09:42
Mljac,mljac...eh,da si mi bliže
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 09:29
Moonsmile71nisu bili baš za izložbu ali su bili dobri za jelo....
Vijolicasmile71kod mene u kući svi vole i mogla bih praviti svaki dan, ali nema toliko sala......

Dadinicasmile71da, s pekmezom od crnih šljiva sa kožicama, ja sam kuhala pekmez a šljive sam dobila..... Trebaš požuriti jer je svega 2 - 3 ostalo ali za koji dan ide nova tura.... Pravit ću ponovo, još imam  za jednu turu sala i gotovo za ovu sezonu.....Pravila sam već nekoliko puta.....

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 23:56
Jesu li s pekmezom od crnih šljiva???
Ako jesu, eto mene
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 23:44
Joooj,kako bi ih jela
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 23:07
Ohohoho, lijepo izgleda
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 22:35
Enrikova nona, volim ove kolače praviti dok je zima... Hvala ti na posjeti....
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 22:22
otkad nisam jela salenjake smile74hvala ti što si me podsjetila 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 20:49
Aralija,smile71 hvala ti na posjeti i na tvome komentaru. Imam ja još gladuša kojima sam danas pravila salenjake ( još se ne radi oko cvijeća) i jedva  ostalo nekoliko za fotkanje....

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 18:35
U nedostatku aktivnosti oko cvijeća divim ti se kako se brineš o gladnim ptičicam, smile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 15:56
Bucka, hvala na posjeti. Lijepo je što stavljaš hranu ali kruh nije najbolje rješenje za ptice. Ako im stavljaš nemoj puno staviti odjednom  jer kad se kruh navlaži i smrzne nije dobar za njihov želudac. Stavi svaki dan po malo da ga odmah pojedu jer ako ostane za drugi dan  to nije dobro.....mogu uginuti....
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 10:22

Milice, kada sam vidjela kako si lijepo pripremila hranu za ptičice, pomislila sam kako ću i ja na isti način napraviti sočne im kuglice. Ali ja u svom dvorištu nemam ni jedno drvo, ooh Bože. :))) Mrvice kruha im ostavljam svakodnevno pa su se već navikle i dolaze svakodnevno gotovo u isto vrijeme.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 10:03
Beti, hvala ti što si zavirila u moj vrt.  smile71  Ptičice sretne i zadovoljne a i ja s njima. Jutros su već došle na doručak.....
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 23:40
Svratih i do tebe Milice-vrednice
i vidim da i dalje kitiš grančice
srećne su ptičice što te imaju...sve pohvale   
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 23:24
Kod nas ponovo padao snijeg. Opet sam se pobrinula za gladne ptičice... Napravila sam kuglice s hranom....Za veću sliku , kliknite na pojedinu sliku....

Na vrh
Fanika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fanika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 15:13
Milice, hvala ti puno na ponudi sjemenja, ali sinoć mi je kuma rekla da ona ima sjeme gilardije (ona mi je dala i sjeme gazanije), tako da dobijem od nje, ali svejedno puno ti hvala
Let the sunshine, let the sunshine in...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 20:31
Niho,smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 17:38
smile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 16:45
Fanika,smile78tvoja posjeta me obradovala. Hvala ti za lijepe riječi u vezi ptičica.  Gazanija i gailardija nije isti cvijet ali je jako sličan. Imam sjeme gailardije pa ako želiš.....na pp
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.