Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 312> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo ... i hrana za ptice i salenjaci
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Betty Boop,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moon
![]() Vijolica ![]() Dadinica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jesu li s pekmezom od crnih šljiva???
Ako jesu, eto mene ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Joooj,kako bi ih jela
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ohohoho, lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, volim ove kolače praviti dok je zima... Hvala ti na posjeti....
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
otkad nisam jela salenjake
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
U nedostatku aktivnosti oko cvijeća divim ti se kako se brineš o gladnim ptičicam,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Bucka, hvala na posjeti. Lijepo je što stavljaš hranu ali kruh nije najbolje rješenje za ptice. Ako im stavljaš nemoj puno staviti odjednom jer kad se kruh navlaži i smrzne nije dobar za njihov želudac. Stavi svaki dan po malo da ga odmah pojedu jer ako ostane za drugi dan to nije dobro.....mogu uginuti....
|
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Milice, kada sam vidjela kako si lijepo pripremila hranu za ptičice, pomislila sam kako ću i ja na isti način napraviti sočne im kuglice. Ali ja u svom dvorištu nemam ni jedno drvo, ooh Bože. :))) Mrvice kruha im ostavljam svakodnevno pa su se već navikle i dolaze svakodnevno gotovo u isto vrijeme. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Beti, hvala ti što si zavirila u moj vrt.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Svratih i do tebe Milice-vrednice
i vidim da i dalje kitiš grančice ![]() srećne su ptičice što te imaju...sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Milice, hvala ti puno na ponudi sjemenja, ali sinoć mi je kuma rekla da ona ima sjeme gilardije (ona mi je dala i sjeme gazanije), tako da dobijem od nje, ali svejedno puno ti hvala
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Niho,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fanika,
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |