moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah, što reći......................
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ruže kao kraljice mnogih vrtova zaista oduševljavaju ljepotom.. A slikane tvojom rukom dobiju i neku novu notu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW koje predivne ruže ...više puta sam se vraćala ispočetka da odlučim koja je najljepša i nemožeeeee sve sve su prelijepe !!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su kraljice, a slike su su
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala ti za divne ruže....zamišljam ih u buketu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruža je sa pravom nazvana kraljicom cvijeća bila ona u bilo kojem obliku ili boji to se vidi i kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Imaš lijepi broj ruža,stvarno su divne
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne su ali mene je osvojila žuta
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Šetam tvojim vrtom, čitam (mada gotovo i ne trebam) tvoju priču i nehotice razmišljam o jednoj pjesmi koju sam davno napisala.
Neću ponijeti nijednu ružu (iako bih rado onu roza), vraćat ću se gledati ih, ali ostavit ću dio te pjesme na stolu u tvojoj sjenici ![]() ..."Samo ljubav to umije u sjaj stati i šapnuti nek' tuga raskošna bude kad radost..nije" jer tuga je uvijek raskošna, poput tvog vrta.. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Koja ljepota...uljepšala sam si ovaj kišni dan...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kakve ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Božuri, perunike... a ruže tek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
"Kako da dusu sputam da se tvoje takne? Kako, mimo tebe, da njom da grlim druge stvari i daljine? Ali, rado bih je sklonio na neko zaboravljeno mesto usred tmine u neki izgubljen kut, u kom nece je tvoje njihati daljine. ali, ipak, sve sto dodirne nas dvoje ko gudalo nas nekako spaja koje iz dveju struna jedan mami glas. Na kom smo instrumentu? Ko nas satka? I koji ovo svirac drzi nas? O, pesmo slatka." R.M. Rilke Mirise noc... ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Za ruže i božure čista
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dočekah eto i prve slike vrta u noći! Gotovo da mogu osjetiti onu čaroliju mirisa, sjećanja i čežnje..
Hvala ti mimar, a ovo ti poklanjam ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Smrcko
![]() Misty, carolija je uvek prisutna kod nekih ljudi, oni je nose u sebi i opijaju njome. Smiraj je...seta...pevanje duse...senka koja boli... Hvala na poklonu, takvih mi nikad dosta... U basti ih imam na stotine jer ih obozavam, ove prve procvale su za tebe... ![]() savrseno se slazu sa ovim ruzama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gloxi-nija ![]() ![]() mini su al znaju da budu maxi u broju ![]() zanimljivo da je jasmin polyanthum opet procvetao posle samo dva meseca pauze, ovo je prvi put za tri godine kako ga imam da cveta u ovo vreme i to ovako bogato ![]() trenutno kampanule vode brojcano, i to ubedljivo, cak i kad su ruze u duelu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spreman za nastup ![]() deutzia vec u fazi precvetavanja ![]() ![]() nisam dala da ga bace, nostalgicna ja... ![]() iznad njega crvene se i mame... ![]() slatku vam noc zelim... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad zamisljam da li je lepsa jutarnja ili vecernja kafa u tvom vrtu,cini mi se da nema razlike.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ideja s košarom na bicikli je super, svidio mi se i onaj sedum u košarici, a za cvijeće i fotografje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gio, najsladja je ona ne s" mlekom i slagom vec sa drustvom
![]() ![]() kisa, kisa,kisa...dosadna i depresivna ![]() ali neke hrabrice se uzjogunile pa joj prkose... ![]() ![]() loniciera podivljala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a u kuci neki pokaceni na zice za ves se ne suse vec cvetaju... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |