Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 35>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 20:16
Ah, što reći......................Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:40
Ruže kao kraljice mnogih vrtova zaista oduševljavaju ljepotom.. A slikane tvojom rukom dobiju i neku novu notu..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:05
WOW koje predivne ruže ...više puta sam se vraćala ispočetka da odlučim koja je najljepša i nemožeeeee sve sve su prelijepe !!!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:07
Ruže su kraljice, a slike su su smile120
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 14:22
Hvala ti za divne ruže....zamišljam ih u buketu smile92
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:08
Ruža je sa pravom nazvana kraljicom cvijeća bila ona u bilo kojem obliku ili boji to se vidi i kod tebesmile64Kod tebe u tvom vrtu nalazi se zavidan broj ruža različitih bojasmile141
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 16:42
Imaš lijepi broj ruža,stvarno su divne .
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 19:04
Predivne su ali mene je osvojila žuta
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 06:54
Šetam tvojim vrtom, čitam (mada gotovo i ne trebam) tvoju priču i nehotice razmišljam o jednoj pjesmi koju sam davno napisala.
Neću ponijeti nijednu ružu (iako bih rado onu roza), vraćat ću se gledati ih, ali ostavit ću dio te pjesme na stolu u tvojoj sjenici

..."Samo ljubav to umije
u sjaj stati i šapnuti
nek' tuga raskošna bude
kad radost..nije"

jer tuga je uvijek raskošna, poput tvog vrta..

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 10:37
Koja ljepota...uljepšala sam si ovaj kišni dan...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 11:39
kakve ruže ma divota
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 16:39
smile94fantastične ruže i božuri.
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 22:15
Božuri, perunike... a ruže teksmile39. Prekrasno! Ne znam kako mi je pobjegao ovaj vrt (valjda presporo hodamLOL pa ne stignem sve obići). 
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 00:18

"Kako da dusu sputam
da se tvoje takne?
Kako, mimo tebe,
da njom da grlim
druge stvari i daljine?
Ali, rado bih je sklonio
na neko zaboravljeno mesto
usred tmine
u neki izgubljen kut,
u kom nece je tvoje
njihati daljine.

ali, ipak, sve sto dodirne
nas dvoje
ko gudalo nas
nekako spaja
koje iz dveju struna
jedan mami glas.

Na kom smo instrumentu?
Ko nas satka?
I koji ovo svirac drzi nas?
O, pesmo slatka."

R.M. Rilke

Mirise noc...

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 00:29
Za ruže i božure čista
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 06:13
Dočekah eto i prve slike vrta u noći! Gotovo da mogu osjetiti onu čaroliju mirisa, sjećanja i čežnje..
Hvala ti mimar, a ovo ti poklanjam

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:22
Smrcko smile78
Misty, carolija je uvek prisutna kod nekih ljudi, oni je nose u sebi i opijaju njome. Smiraj je...seta...pevanje duse...senka koja boli...
Hvala na poklonu, takvih mi nikad dosta...
U basti ih imam na stotine jer ih obozavam, ove prve procvale su za tebe...

savrseno se slazu sa ovim ruzama

gloxi-nija Wink

mini su al znaju da budu maxi u broju

zanimljivo da je jasmin polyanthum opet procvetao posle samo dva meseca pauze, ovo je prvi put za tri godine kako ga imam da cveta u ovo vreme i to ovako bogato

trenutno kampanule vode brojcano, i to ubedljivo, cak i kad su ruze u duelu

spreman za nastup

deutzia vec u fazi precvetavanja

nisam  dala da ga bace, nostalgicna ja...

iznad njega crvene se i mame...

slatku vam noc zelim...

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:38
sad zamisljam da li je lepsa jutarnja ili vecernja kafa u tvom vrtu,cini mi se da nema razlike.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:43
Ideja s košarom na bicikli je super, svidio mi se i onaj sedum u košarici, a za cvijeće i fotografje Clap 
život je more
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:48
gio, najsladja je ona ne s" mlekom i slagom vec  sa drustvom Smile ali mislim da ipak dodjes i oprobamo  ih sve Wink

kisa, kisa,kisa...dosadna i depresivna

ali neke hrabrice se uzjogunile pa joj prkose...

loniciera podivljala LOL

a u kuci neki pokaceni na zice za ves se ne suse vec cvetaju...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.