kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje hvala vam od srca na lijepim komentarima
![]() ![]() zelim vam od srca,svako dobro u novoj godini,zdravlje i srica neka vas prate,vas i vase obitelji!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ovo je nešto najdivnije što sam kod tebe vidjela... otkinula sam skroz nas kroz... WOW |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
radovi su za izložbu, galeriju jer su malo je reći prekrasni ma čisto sam ostala bez teksta (i ono malo šta ga imam
![]() Meštrovice otvori školu za ovu tehniku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su ti savršeniiiiii, stvarno nemam rijeći!!! samo me zanima što je ovo bijelo po čašama,,mislim znam da predstavčja snijeg li čime si ga dobila ili što si več radila-----hvala.. |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ovi swap radovi su ti prekrasni...... Pravi zimski motiv....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Savršena izvedba swapa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan rad i motiv je zanimljiv
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
swap je savršen!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje na brzinu sam preletila vase galerije,nemam vremena za komentirat(nadoknadit cu ja to sve)
![]() ![]() danima me nije bilo,nisam stigla ni zahvalit na uzvracenim bozicnim cestitkama,pa sad koristim priliku zahvalit se svima ![]() kolaz je izisao na vidjelo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lipe moje hvala vam puno,puno
![]() ![]() ![]() konte kutijicu sam spicala tako da sam malo vodom razrijedila zelenu boju,u to umocila cetkicu za zube,pa prstom prelazila preko cetkice..ako nemas staru cetkicu,mozes i kistom spricat ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
svaka čast, draga moja! divim ti se kako vremenski uspiješ uskladiti svoj talent s ostalim obvezama!što da kažem.... ostala sam paf! a kutijice....mama mia!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
nisam bas osoba "od cvijeca" (iako se to bas i ne bi reklo po nekim mojim uradcima) ali ovi tvoji suncokreti i ruze su tako krasno napravljeni, tako autenticno starinski izgledaju da su mi narasle zazubice
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ooo super su škrinjice
![]() a sa čime si špricala onu kutijicu? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
joooj, i ova je mrakač!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Oduševim se sa zelenom kutijom, a onda stiže još jedna, ne znam koja mi je ljepša.
Divno, divno, divno!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
super mi je kutijica....jednostavna,nenametljiva a opet nekako posebna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća radovi su .....fenomenalni!!!
Bravo, čekali smo, čekali ali smo i dočekali.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kojih li ljepota na ovim stranicama. Nisam stručnjak, ali imaš istančan smisao za estetiku.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |