bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakav štand? Šta sam propustila? Neee znaaaam....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aha, sad sam vidjela! Ups...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
eno vidi, otvorila sam novu temu...
|
|
![]() |
|
Jesam! Dođem ako stignem s terena u neko normalno vrijeme, a bome moram doći popalit vam jaja jer mene stvarno ne idu i ne idu!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
dođi dođi, mi smo tamo i u subotu i u nedjelju....navodno će za vikend biti lijepo vrijeme pa se nadamo i više ljudi...
|
|
![]() |
|
Super! Ak se ne pojavim sutra, onda se sigurno vidimo u subotu! Baš se veselim što izlažete i prodajete, sve izgleda taaaako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti puno...i mi smo baš sretni, sve je tak šarenoooo....
kad dolaziš samo mi pošalji sms da ne odem na kavu il negdje...šaljem ti broj na pp.... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ona slika sa cvjetnim motivom je predivna
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose, to je ogledalce u sredini.....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga jajca ću sutra komentirati, (sporo mi otvara slike)ali nedjelja bi mogla biti moj dan za posjetu štandu!!!
Bit će lijepo vrijeme i ja se fino prošetam sa svojim sinom do vas,ha šta kažeš???
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo bubamaro.. jel to peglana tehnika?
|
|
![]() |
|
proljeće naravno da može, jedva čekam!!!!
springice, je imaš dobro oko, to je peglano....prezadovoljna sam tim peglanjem... |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Pre, presavršeno, Bubi, zakon si!
Stvarno su ti radovi super [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> |
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
|
hvala sunčeko!!!
uf, da samo znate kak sam se namučila s njim, prvo sam krivo zapeglala pa sam krenula odlijepljivat, pa nije uspjelo, pa sam onda pošmirglala, pa opet farbala u bijelo i onda opet salvetu....jedva nekako, al na kraju sam zadovoljna.... još jednom veliko hvala svima!! puno mi to znači!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja zapela na jajcima i ni mrc...baš su divna- za svaku košaricu, a nježna, romantična
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Buba nema na čemu, i ovo ogledalce ti je super ispalo. .
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Ogledalce ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Predivno ogledalo. Sad vidim da ste se i vi uštandile. Možda svratim ovaj vikend pa se i upoznamo
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |