Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bubamara - novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

bubamara - novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 22>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:58
Kakav štand? Šta sam propustila? Neee znaaaam.... smile43
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:58
Aha, sad sam vidjela! Ups...
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:58
eno vidi, otvorila sam novu temu...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:01
Jesam! Dođem ako stignem s terena u neko normalno vrijeme, a bome moram doći popalit vam jaja jer mene stvarno ne idu i ne idu! smile101
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:02
dođi dođi, mi smo tamo i u subotu i u nedjelju....navodno će za vikend biti lijepo vrijeme pa se nadamo i više ljudi...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:06
Super! Ak se ne pojavim sutra, onda se sigurno vidimo u subotu! Baš se veselim što izlažete i prodajete, sve izgleda taaaako lijepo! smile112
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:08
hvala ti puno...i mi smo baš sretni, sve je tak šarenoooo....

kad dolaziš samo mi pošalji sms da ne odem na kavu il negdje...šaljem ti broj na pp....
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:10
prekrasno,ona slika sa cvjetnim  motivom je predivna smile71
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:10
hvala rose, to je ogledalce u sredini.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:13
Draga jajca ću sutra komentirati, (sporo mi otvara slike)ali nedjelja bi mogla biti moj dan za posjetu štandu!!!

Bit će lijepo vrijeme i ja se fino prošetam sa svojim sinom do vas,ha šta kažeš???
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:13
Bravo bubamaro.. jel to peglana tehnika?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:17
proljeće naravno da može, jedva čekam!!!!

springice, je imaš dobro oko, to je peglano....prezadovoljna sam tim peglanjem...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:23
Pre, presavršeno, Bubi, zakon si!
Stvarno su ti radovi super [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
http://www.ljeto.info
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:26
hvala sunčeko!!!

uf, da samo znate kak sam se namučila s njim, prvo sam krivo zapeglala pa sam krenula odlijepljivat, pa nije uspjelo, pa sam onda pošmirglala, pa opet farbala u bijelo i onda opet salvetu....jedva nekako, al na kraju sam zadovoljna....

još jednom veliko hvala svima!! puno mi to znači!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:57
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

springice, je imaš dobro oko, to je peglano....prezadovoljna sam tim peglanjem...
jel to hot iron,ono sto je bilo prikazano u trikovima i savjetima?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 00:06
ja zapela na jajcima i ni mrc...baš su divna- za svaku košaricu, a nježna, romantičnaSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 06:25

ogledalo, ogledalce.....

hvala cleopatri na salvetici.....

Buba nema na čemu, i ovo ogledalce ti je super ispalo. .
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 08:12
Ogledalce ti je prekrasnosmile94. Mogu li pitati da li je okvir kartonski ili....?(ako nije mala tajna velikih umjetnika?)
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 08:15
Predivno ogledalo. Sad vidim da ste se i vi uštandile. Možda svratim ovaj vikend pa se i upoznamosmile57
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 09:06

A gdje se može nabaviti ova preeeedivna salvetaCry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.