|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 50> |
Korisnik | ||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Pa što su to biljke u tvom vrtu?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
da Bako u mom vrtu, zašto pitate?
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
Slike su prekrasneee
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
hvala Lantana
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Tija, lijepo, raznoliko, šareno, a skladno
Prekrasan je vrt
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Ma zato jer na jednoj piše neštox.x.....Pa sam nekako shvatila da su to neke umjetničke slikice!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Bako pa i jesu umjetničke fotografirao ih je moj muž na njima je njegovo ime ali cvijeće je moje a ovo je još njegovo http://www.hrphotocontest.com/index.php?menu=5&usrID=102595 i http://fotozine.org/?omen=Dadek
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
Lijepih li slikica, i još ljepših motiva! Bravo za tebe i supruga!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
Cveteki su predivni naravno, a fotke od TM stvarno
![]() Ja vam dajem domaću zadaću, predstaviti Čakovec kroz cvijeće... mislim da ima se kaj pokazati. Znaš da sam stroga!!! ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
no dakle, slike su stvarno prekrasne ( i cvijeće na njima naravno)
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
I..........ja to tek sad doznam?!? Ček' da te nazovem!!! ![]() Bravo za fotke, a bome bravo i za cveteke! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala svima na lijepim riječima.
A Perla malo ljudi i zna za tu njegovu ljubav, on nije čovjek od samohvale
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Šteta, jer ima oko!
Neće se ljutiti što sam mu "ukrala" nekoliko za komp
![]() Ja imam screen server slike iz My pictures, koje sam očistila od obiteljskih i sličnih (imam foldere 2 i 3) a u ovaj idu samo prekrasne fotke, koje mi se onda vrte na monitoru.Pa onda povremeno neku stavim kao podlogu na desk da mi uljepšava dan!
![]() |
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
|
Tija, sve pohvale tvom mužu za predivne fotografije. Nema uopće razloga da se "skriva" i da je skroman. Radovi su mu vrhunski. Treba se učlanit u foto klub, pravit izložbe....Šteta da talent i takvo 'oko' bude samo za vlastiti gušt.
A velike pohvale i tebi, jer ne bi bilo ovako lijepih fotografija cvijeća, da nisi ti uložila svoj trud i uzgojila tako divno cvijeće.
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Bakice krađa je kazneno djelo G, moj dragi je u Foto klubu Čakovec i respektiraju ga njegovi članovi ali mislila sam na to da se ne voli hvaliti sam on ti nije japajakalo. a izložbe budu uskoro.
a što se pohvala na moj račun tiče, hvala, znaš da tvoje riječi puno znače
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
joj kak smo skromni
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
skromnost je naša vrlina
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Mogu samo potpisati
![]() Zovem ga u posjetu mom vrtu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuu,koje slike,savrsenstvo!Pohvale tebi,ali i TM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakujac me oborio,ma ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |