hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala draga piramida, kutija je papirna, ali omotana furnirom.... nisam je omotala cijelu špagom, nego samo dijelove.... ma kao ono trebala je biti prirodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hvala karmen drago mi je da ti se sviđa
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni radovi, crvena tacna je baš mrak, a i ova kutija sa špagom mi je baš legla, odlična ideja i baš je dobro ovako samo dio omotan špagom.
![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
tacna i pepeljra su supre već ih vidim u boravku kod moje prijateljice
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasna kutija!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno drage moje tete
![]() |
|
![]() |
|
ovo su moji novi radovi:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i odgovarajuće pepeljare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
slike su bljakača, slikala sam na brzinu....
na prvim slikama podloga je svijetla tirkizna boja
sad vas pozdravljam jer odoh na godišnji, jeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kutija za boce vrlo elegantna,simply i prirodna.
Dva kompletića u tvom stilu,odlična!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepi kompleti,odlično si iskombinirala boje i motive..uživaj na godišnjem i napuni baterije za nove radove!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Odlično! Suncokreti su moj favorit. Dobro se provedi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tacna sa suncokretima mi se jako sviđa.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako lijepe tacne i pepeljare....suncokrete obožavam a i one tacne od prije su odlične....baš super kombinacije |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutija mi je MRAK...neke radove jendostavno moramo dugo raditi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |