Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 49>
Korisnik
Poruka
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 20:33
Može draga Karmen uvijek si dobro došla..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 21:33
S velikim ponosom predstavljam vam prvu teglicu svog leptirića. Iskreno se nadam da ću od sada imati nekoga u kući tko će samnom djeliti ljubav prema decoupageu. Hvala ti kćeri, za mene si posebna.

NAPOMENA: sama je bojala, raspucavala, izrezivala salvetu, jedina mala pomoć bila je oko iscrtavanja kontura na leptiru.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 21:44
predivan rad...što reći doli....majko ponosna budi nasljednicom svojom...
prekrasno...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 23:18
jako lijepo leptiric radi...bravo! uz takvu zaljubljenicu u decoupage nije tesko i sam postati zaljubljenik...a tek uz takvu uciteljicu....hm...hm...leptiric ce biti pravi majstor...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 08:44
Blago mami što ima takvog leptirića i leptiriću što ima takvu mamu!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 09:12
5+ za leptirića!
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 09:36
mislim da su i mami leptirici sad narasla krila! s razlogom si ponosna.
veliko smile141za obje.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 09:43
Hvala vam, drage moje, svaki vaš komentar iščekuje s velikom radošću i veseljem....otprilike to izgleda ovako....mama, a da odemo pogledati što su tete rekle....hvala vam u njeno i moje ime....smile75
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 10:34
Prekrasni su radovi, princeza ti je talentirana,  moglo bi tu bit ono kad učenik nadmaši učitelja.......Baš su sa stilom i uredni , izvrsno!!!!!!!!!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:44
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Prekrasni su radovi, princeza ti je talentirana,  moglo bi tu bit ono kad učenik nadmaši učitelja.......Baš su sa stilom i uredni , izvrsno!!!!!!!!!

Neka bude...tako, ja ću biti sretna. Ja volim kad su radovi uredni, ali ona ....mala djevica, a za njih je poznato da su picajzle...Wink

P.S. kad sam stavila fotke na kompjuter, komentar njen je bio...hmmm, kakva je to tu gore flekica, to se ne vidi kad ju ovako gledam.
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:57
koliko je njoj godina? nadam se da je makar iznad 15, jer ako nije bacit će me totalno u očaj... prekrasni su radovi
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:11
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

koliko je njoj godina? nadam se da je makar iznad 15, jer ako nije bacit će me totalno u očaj... prekrasni su radovi

malena ...9 godina....još nema imat će u 9 mjesecu...
Ne očajavaj, to djete raste uz mamu koja nema mira i koja stalno nešto kombinira, slaže, a nekako je posebno vezana i to je njen način da mi pokaže naklonost. Najveći kompliment koji joj možeš reći ( za sada, naravno jer se to s godinama mjenja i kasnije to skoro nitko ne želi čuti ) je da je ona kao njena mama. Puca na to od sreće i ponosa, a tek kad joj netko kaže da je još i bolja od mame DC9 nema tolika krila kolika njoj narastu. A meni se samo suze sretnice pojave i ona knedla u grlu od emocija.

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:40
Nema ljepše čarolije kad mama i leptirić pred večer zajedno sjede, planiraju, izrezuju, ljepe.... to govorim iz vlastitog iskustva i potpuno te razumijem lula.....
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:54
Teglice su krasne,posebno mi se sviđa osnovna(ljubičasta )boja  a motivi  tako lijepo odabrani.Baš ima smisla ,baš ko majka a ima vremena da te i nadmaši.Uz takvu učiteljicu...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 16:27
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Nema ljepše čarolije kad mama i leptirić pred večer zajedno sjede, planiraju, izrezuju, ljepe.... to govorim iz vlastitog iskustva i potpuno te razumijem lula.....

Istina Božice, to je čarolija, jer se nekako opustimo i zaboravimo tko je mama tko je kćer...budemo na istoj valnoj....i to je poseban doživljaj
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 16:28
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Teglice su krasne,posebno mi se sviđa osnovna(ljubičasta )boja  a motivi  tako lijepo odabrani.Baš ima smisla ,baš ko majka a ima vremena da te i nadmaši.Uz takvu učiteljicu...

Hvala ti maslino, obje nas vesele tvoje tople riječiSmile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:51
smile141za ucenicu,u prvom redu,i jedansmile141za uciteljicu..kcerka ti je stvarno darovitasmile126
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 19:21
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

smile141za ucenicu,u prvom redu,i jedansmile141za uciteljicu..kcerka ti je stvarno darovitasmile126

Hvala Kaća ...malo prije sam na picasi gledala tvoje satove, ona felga me fascinirala...kao ideja...bravo tebi....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 00:34
ha ha ...kako doradom od decoupagea napraviti slikanje po staklu....
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 07:06
 Super! Dobra ti je crvena boja! Teško je pogoditi baš pravu
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.