Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 21:38
da Korijenko to je druga cvatnja, no ja ga ne porežem. Mlade izboje koje u medjuvremenu izbaci ponovo posadim i onda oni ponovo cvatu. A na proljeće bude toliko mladih izboja da bi mogla ići na placu......Njega moraš stalno razrijedjivati pa će ti ponovo cvasti.....Wink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 21:41
Eto čovjek od tebe uvijek nešto nauči. Sada tu zgodnu biljku imam i ja već je posađšena ito duplu, jer si mi je dala ti, a doma sam našla, da mi je dala Horti, baš fino, našla sam mu i odlično mjesto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:21
E Lorica pričala sam MM o tvojoj ogradici drvetu koje mi nudiš i on mi je dao zeleno svijetlo. Ako si još za vađenje tog drvenceta može li u subotu negdje poslije podne, on u jutro radi? Možemo ti i orezati trešnju samo nabavi onu smolu za zaštitu reza , a mi imamo pilu.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:53
Smrčko ti si pravo zlato......orezati trešnju, ma super
samo vi dodjite i uzmi što god hoćeš, za takvu uslugu dajem sveBig%20smile

Dogovorit ćemo u petak vrijeme, OK?

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:56
eto Triša, sad imaš odmah dvije, a u proljeće ćemo skupa na placu, da zaradimo za novo cvijeće
Ujedno, pola donesenog je već na svom mjestu....., a ja sam "mortus" Zamisli, pošto sam nešto i premještala B. mi je pomogao!!!!!!!Wink

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:56
Može Lorica.smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 11:35
Baš mi je drago, ma tm je odličan, dopao se mm, kaže da ima uvijek neka tema za razgovor s njim - komentar je bio (stvarno neki jako pametan čovjek). To ti je moj B... - onako od srca, bez uvijanja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 16:47
MM se od srca zahvaljuje , ali kaže da nije baš sve tako.....Wink, zna on biti i drugačiji hahahahahah

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 14:52
Sredjujem svoj vrt, sadim , presadjujem, premiještam, kad budem gotova poslikati ću....Imam puno lijepih ukrasnih trava od Baha BeeWink

Rijeka

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 15:09
Vidim da gotovo pa svi forumaši ovih dana uživaju u vrtlarenju...... Lorči nadam se da se petak vidimo  Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 18:27
Vrt ti je krasan LoraClap

Ajde uslikaj onu ružičastu gauru,molim te, da vidimo kaka sada izgledaSmile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 18:33
A što da kažem osimsmile64
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 23:51
Korijenko, još ne znam za petak.......

Rosa gauru uništile mačke  Disapproveali sam dobila novu zapelcanu od Smrčkice.Za sada je u vazi, da mi ju ne unište ponovo, a onda ide ponovo u vrt ali dobiva ogradicuLOL

Rijeka

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 06:44
Joj, šteta, baš mi je žao, bila je divna, onako nježnikava.
Vjerujem da će nova biti jednako lijepa. CryCryCrysmile43CryCryCry
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 14:49
Malo novosttii, nakon jesenjih radova, samo jedan dio

Tradescantia, Althea, Mali lupinusi, tek rastu, Coreopsis i Festuca glauca od Bake Bee

Erica gracilis, viseće maćuhice
Sedum reflexum, Hedera Helix i ciklama

Carex comans od Bake Bee i coleusi /Zeleni od Nihe, crveni od Hoye/

Calunna i viseće maćuhice

Ciclame

Gerbera ponovo cvate

Maćuhice i Hedera Helix

Jedna od žardinjera sa balcona
Viseće maćuhice i viseći sedum

I za kraj Begonia Velvet Blue nakon godišnjeg na terasi

Naravno vidi se da je tu imala utjecaja i Floriana.
Preostale dijelove preuredjenog vrta, kad završe svi radovii........

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 14:54
Prekrasno cvijeće Lorica, pravi primjercismile99

Sad mi pojasni kako misliš viseći sedum između maćuhica? On ide u posude i visi preko ruba? Činimi se da je takav kod mene u vrtu.Embarrassed
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:05
da Šmrčkice, ide preko posude i visi, zato sam ga stavila, da mi visi na balkonu......
Usput poslala sam ti pp, izmedju ostalog molila sam te za cvijetić koji si mi donesla pobliže informacije, može?Wink

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:13
Lorica nisam dobila PP, da nisi nekome drugome poslala? Pošalji ponovo PP, pa ću čim je vidim odgovoriti čekam MM da dođe od liječnika pa da idem na teren.

Ako je onaj zadnji cvijet, samo ga gurni u zemlju, na sunce i širi se  ko pauk na sve strane, procvjeta bijelim cvjetovima.Ne može da se ne ukorijenismile78
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:15
Jako lijepe jesenje kombinacije u vrtu i na balkonu, vidi se da je Florijana šoping bio uspješan Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:16
Lijepo si se ponovila LoraSmileSmileSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.