Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151617 |
Korisnik | |
color034 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanjuri su za 5+ uostalom sve je za 5+
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tinki ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Sve ti je prekrasno ali čaša je mrak.
![]() Negdje sam pročitala da si kupila peglu za slikanje pa me interesira gdje je mogu kupiti , to mi je jako zanimljivo pa bi je rado imala.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - drago mi je vidjeti ponovno tvoju galeriju!.....tek sada vidim koliko dugo te nema s novim slikicama......
Želim ti sretan put i ugodan boravak!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga elza,
ponovno sam sve pregledala i mogu samo reći: ![]() ![]() ![]() sad kad sam sve ponovno gledala skužila sam da dosta radova imam pospremljeno u kompu još od ljetos, kad sam samo iz prikrajka promatrala forum, pokušavala dokučiti kako je što napravljeno i kako se uopće što radi... tek sad sam shvatila da su etuii, koje sam među prvima pospremila - zapravo tvojih ruku djelo... mea culpa... oduševili su me na prvu, pogotovo onaj zeleni s curetkom među drvećem... tražila sam taj motiv za print, ali bezuspješno... a tek tanjuri... ma, ne znam što mi je ljepše... nadam se da ćeš nam priuštiti još tih ljepota, bez obzira na kvalitetu fotografija... sve znamo koliko je teško dobiti dobru fotku, a i da boje i prijelazi uvijek bolje izgledaju uživo... ![]() jeva čekam vidjeti nove sličice radova... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala ti draga Klara na pohvalama, drago mi je da sam i ja doprinjela tvojim genijalnim radovima.
Gledam vas redovito, ali kao što sam rekla, lijena sam za stavljati slike, a nekako mi i ne izgledaju tako lijepo kao u prirodi. Uglavnom radim staklo,i to sa rižinim papirom tako da su više prozirni i to teži za slikati. Slijedeći tjedan imat ću više vremena, pa ću staviti neke slike, tako da ipak samo ne gledam vas. Ova slika što ti se sviđa je Zelena vila, omiljena slika moje kćerke, a kombinirala sam je sa salvetom bambusa. Igrom slučaja identične su boje tako da se stvarno dobro uklopilo. Ako je uspijem naći stavit ću je na forum. |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
preeeekrasni radovi, a šta izdvojiti od ove ljepote možda vilu i tanjure, ma sve je majstorski ukomponirano a tek sklad boja to je majstorski svaka čast ..
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151617 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |