Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Silvy.....moji su zadnje dvije godine cvjetali dva puta....nadam se da ce i ove. Kad sam se vratila s mora krajem srpnja opet su imali cvjetne stapke. Bas su me razveselili i nadam se da ce i ove godine. Jos nema nikakvih naznaka da ce cvasti....samo rastu novi listici. Ako bude novosti javim
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
11111, krasan ti je!
Bugic, šta cvjeta i ona lukovica koja je već cvjetala jedanput, ili cvjetaju ostale koje nisu? Meni se zasad u tegli dobro drže, pa možda bude nešto iz ovih drugih, tj. lorice10. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uh što je krasan
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kažem ja da je ove godine sve čudno.(slikica)?
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
meni jučer procvita amarilis....nečuveno....pa ocvali su ima više od 20 dana
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
tina2515, dobrodošla među ljubitelje amarilisa
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
samo ih dobro zaveži da se ne slome
|
|
![]() |
|
tina2515 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
rano su razvili cvijet i nisam ih mogla staviti van, tako da im stabljika cvijeta nije bila jaka jer je rasla unutra, a cvijetovi su bili veliki
ovo je bio jedini način da se ne sruše :) |
|
![]() |
|
tina krasni su,ali zašto tako leže
|
|
![]() |
|
tina2515 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() |
|
živiš li blizu Banja luke samira? ...ili možda na relaciji kuda prolazi autobus Šibenik - Banja luka....ili možda dolaziš ti ili iko tvoj na ljetovanje blizu Vodica?
|
|
|
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
ćao dali ti te sjemenke daješ ili kako mogu shvatiti tvoj citat??
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Silvy, kako mislis ne cvjetaju dva puta....moje cvjetaju pocetkom svibnja i pocetkom kolovoza |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Cure bravo
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
moj je morao imati 4 cvijeta,za svaki koji nije procvjetao po jedan
![]() Prekrasni su kad procvatu.U pravu si da je još bar jednom ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
milice7, je li procvjetao onaj šatirani?
moon, predivan ti je, dupli!? Nina22, divna narančasta boja ovako u četvercu. Silvestra, predivno. Cure, koliko boja i oblika. Šteta što ne cvjetaju barem dva puta. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
silvestra....krasan je
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |