MOJ VRT |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 28> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svi mi jedva čekamo proljeće,lijepo si kornjaču ušuškala u zimski san,a vidjela sam i lijepu orhideju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
ja pokušavam staviti slike preko photobuk. ali ne ide
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uspjelaaaaaaaaaaa !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne zimzelene biljke, a unuka tek...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
razveselile su me zimzelene biljke kod tebe, tako manje imam osjećaj da nam je zima na pragu. Baš su lijepe i zdrave. Unučica je prava jahačica! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike četinjača,svođa mo se onaj špalir četinjača uza zid, unuka je prava jahačica, a šta se tiče bazena, hoćuuu ljeeetooo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasna jesen kod tebe,čestitke za prinovu,a jahačici sve pohvale
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super slikice, ova zadnja je prava veličina, vidim mučuš se sa slikama, ali uspješno. Najdraža mi je ona ljetna u bazenu, drugo ljeto će biti još i najmanji kupač - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš puno zelenila
![]() ![]() ![]() Ova ljetna slika s bazenom.... baš izaziva čežnju za toplim vremenima kad ćemo se opet žaliti da je prevruće!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vraćam se na slike koje me podsjećaju na toplije i sunčanije dane. Ova begonija je jako bogata. Da li je posađena samo jedna biljčica u vazu ili više njih? Čime je prihranjuješ? |
|
![]() |
|
Nataly--ovo je samo jedna begonija,dobije isto što i surfinije i pelargonije(za cvatuće biljke),u jesen je bila još veća BAKA---ja sve te zimzelene zovem čempresi,ljetne slike volim gledati,pogotovo kad je vani |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |