palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo pola doze (nas dvoje sami) po tvom receptu!
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
danas su poklade....pašticada, njoki, domaći kruh i pokladnice....svi su recepti već u temi
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baš mi je drago da ti neće smetati, onda to ne bi trebao biti nikakav problem. |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Maris hvala ti, drago mi je da su u trenu nestale
![]() Proljeće, ja ne bi imala ništa protiv da tu stavite sličicu kolača kojeg ste napravile po mom receptu ili po onom receptu kojeg preporučim....a? šta misliš? pa već je Maris stavljala, baš sam si bila ponosna na nju i na svoj recept ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Draga Palčice buhtle s Nutellom napravljene tek danas.Samo ću reći da su za prste polizat,planule su u trenu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Palčice ja sam već razmišljala da stavim svoje slike ovdje, ali sam smatrala da je ovo tvoja tema pa sam odustala. Možda ne bi bilo loše da stavljamo na temu recepti- ali da se naglasi da je rađeno po tvom receptu.
A ovaj napitak sam si radila prošle zime i suuuper je. Baš sam bila puna energije, a nije ni čudo kada ne znaš šta je ljekovitije. ![]() |
|
![]() |
|
SOK ZA ANEMIJU/IMUNITET
1 kg očišćene cikle 1 kg očišćene mrkve 1 kg očišćenog limuna 1 kg očišćene jabuke (nije obavezno) 0,5 l meda povrće i voće iscjedit u sokovniku, na kraju dodat med, izmješat dok se ne rastopi med. čuvat u frižideru i svako jutro na tašte uzimat 1 dcl soka. Ja ga već pravim ohohoh puta, evo i jučer ga iscjedila zbog moje kćeri (vječno anemična)...sa sokom joj se jako dobro popravi anemija...al ona se grozi na svaki gutljaj jer joj je bljak... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljive su sve slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jooooooooj, ove kiflice jako dobro izgledaju!
|
|
![]() |
|
Cure ono što isprobate ajde dajte sliku ovdje...i naravno kritike...jeste zadovoljne ili ne... nadam se da budete
![]() |
|
![]() |
|
gulaš za ručak....ako volite cimet, malo stavite prije no što je gotov..mmmmmmmm ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e sutra ću ih praviti,imam kojekakvih đemova,pekmeza niko ih ne jede,ovako će barem pojesti,hvala na receptu
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Draga Palčice ,sutra radim tvoje buhtle s Nutellom,čine mi se
![]() |
|
![]() |
|
Super izgledaju!!!
Opet imam šta isprobavati. ![]() |
|
![]() |
|
i slatke
|
![]() |
|
![]() |
|
samo vi navraćajte i poslužite se
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja sam redovni gost tvojih divnih jela,već me sramota,samo obilazim teme o jelima,čak sam i kod mene u temi stavila pojedine delicije koje se spremaju vani kad je toplo,pravi sam Pero-ždero kako kaže moj unuk
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pohvaljujem temu, prvi sam put na njoj. Samo naprijed.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Palčica ovo sam već radila neovisno o ovom receptu sa coolinarike, i zaista je posebno ukusno. Volim tjestenine sa svim vrstama povrća ili sira.
![]() A tvoj ručak također super izgleda. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |