VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glicinija je prekrasna. Ova zadnja biljka je baš dekorativna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Belina.... redovno san tu na bodulije. Morat ću prit i malo prošećat..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belina, drago mi je kad vidim tvoju rascvjetanu gliciniju. Kod tebe je bilo stete po zimi, a kod nas sada na proljece. Mojoj gliciniji su smrznuli cvjetni pupoljci, mozda budu samo 2-3 cvjetna gozdica. Zalosno je za pogledati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prošetah, zadivih se i sa mirisom svježine i soli u nosu krećem u novi dan!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opa,kada me nema doma,vi mi šetate po vrtu,
drago mi je ,hvala vam na tome. Karmen,Korijenko,Carol,Gospina trava ,Misty-da ![]() priroda je veliki selektor,zna što radi,za sve ima odgovor ![]() pohvalno od ovog foruma,što i MM vidi vaše vrtove,pa je sada već u svom i mom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Da znaš da sam te noćas sanjala. Puno nas sa CIF-a se našlo kod tebe doma, ali ničije lice nisam jasno vidjela, samo tvoje. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Belina, ja ne znam kako ti uopće možeš "izaći" iz ovog svog cvijetnog svijeta. Jako sam zadovoljna sve vrlo profinjeno. Za razliku od tebe koja očito znaš što želiš, ja se dala na šarenilo, toliko me okupiralo da više i ne vodim računa o bojama. Kakav ti je ljiljan na prethodnoj stranici. Ovo je nešto extra, tako izgleda.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Anastazija,
Nadam se da će ti se san obistiniti ![]() Draga Zribal, veselim se kada te vidim u svom vrtu,a što se tiće boja,ti si još mlada i voliš razigranu okolinu,a i klima ti dozvoljava,meni se svi vaši razigrani ,šareni ,rascvijetani vrtovi jako sviđaju,za oko i dušu. Liljani su bijeli,stari još od mame,ali vijek cvijeta jako kratak,a čekaš ga dugo. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pomislih...idem da mi miris mora uljepša dan...da ozdravim...
a ono kod Beline belezza... ...pa ko se ne bi ljepše osjećal... Prekrasna palmica i kamenjarić...sve lijepo, skladno, na svom mjestu... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() danas malo i puše i hladno,ali miris mora ostaje,samo ti navrati,nadiši se,ozdravi i opet sa Lovrom prošeći.
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i mene u tvom vrtu, gledam i divim se i kameliji i hostama i kamenjaru i...
poželjeh kavicu, ali ti si već bila u dubokom snu. Možda neki drugi put! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sa okosom mora, sa okusom soli, volim tvoj prekrasni vrt, bujno je i raskošno, a ona dracena "Song of India" je prelijepa. Ne znam dali će moja ikad biti takva, evo usput za nekog tko je pitao koja je to biljka. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ja došla malo udahnut miris mora, da mi bude lakše s ovom mojom alergijom.
I lakše mi je, da znaš. Često sam tu kod tebe, al ove slike i tvoj vrt uživo - neusporedivo! ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Anaida je pravi znalac - Geranium. Belina, hoste su ti predivne, palma, glicinija, ljiljani, razgranata, šarena dracena (Triša je dala odg.: "Song of India") ![]() A uz more bit će i borovnica ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovno sam škicnula
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Palmica se usprkos zimskim ranama rascvjetala, a mirisu mora kad se pridruzi miris ljiljana, zamirisalo bude do mojeg brega.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo i mene u ranojutarnjoj šetnji, i baš kao što su cure rekle- divno, a glicinija mi je prekrasna kad se rascvijeta iako nemam jednu u vrtu uvijek škicam tuđe i zaista su mi posebne. Ta ljubičasta boja... obožavam ju. ostavljam tebi i tvom vrtu pozdrave iz prohladnog zagreba.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
U ovo tmurno jutro došla sam udahnuti morskog zraka. Malo duže sam se zadržala kod palme i glicinije i sad mogu krenuti dalje. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uvjek mi je drago vidjeti Vas. Carol,Moon,Belica,Nataly,sada sam doma navratite na kaffe!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |