kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 47> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Krasni su ti hibiskusi ,krasni su ti anđeli a što se tiče Lare imali smo škotskog vučjaka što je naša samo je bila Alma,bila je snama 15 godina i djeca su odrastala uz nju kada je od starosti uginula kod nas je bilo cijelo opjelo ne samo nas ukućana nego i susjedove djece
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Anđeli su nešto posebno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne anđele si napravila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Anđeli su za +5 a ovi ljubimci su prslatki i ja bih s njima u snjeg, ma baš uživaju.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anđeli su ti baš lijepi!!! Volim heklane ukrase.
A od sveg cvijeća, grmlja i ostalih krasota meni za srce i oko zapeli abutiloni ![]() ![]() ![]() Jedan poseban pozdrav (ili dva) ostavljam za slatkice Rexa i Laru! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga Kamelia, ja tu ne bih ništa posebno izdvajala,reći ću samo sve ti je pre,prekrasno draga!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
ajama- imala sam i ja prije Lare,još jednu laru(škodskog ovčara) ali je nažalost uginula i odmah sam nabavila drugu
toni- pozdrav i tebi ![]() blue sky- drago mi je da ti se sviđaju anđeli i moji peseki ![]() bebolina- draga moja, tebi velika ![]() mali kaktus- drago mi je da ti se sviđaju anđeli aralija- ja mislim da bi rex i lara uživali se igrati sa tobom u snijegu ![]() Mari- ![]() dadinice- ja isto volim heklane ukrase,heklanje mi je hobi preko zime monstera- hvala ti draga na lijepim riječima ![]() Drage moje prijateljice još jedna velika ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ovim dvjema palmama jednostavno nisam mogla odolit,a rekla sam sama sebi dovoljno je za ovu godinu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo novih anđela
![]() ![]() ![]() ![]() ovako izgleda odotraga ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zelenilo ti je prelijepo
![]() ![]() stvarno treba puno strpljenja ali i iskustva za takav rad ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Mari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Neka si kupila palme,stvarno su krasne.
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Lijepo si se ponovila,palme su
![]() |
|
![]() |
|
dmirice - hvala ti
![]() Camellia- nekako su mi se počele sviđati palme Jaco-hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Jučer sam vidjela lepezastu palmu u plodinama,mislim da je drugačija nego ova tvoja
![]() |
|
![]() |
|
Jaco, zar sumnjaš u mene
![]() |
|
![]() |
|
O ne, ne,samo čekam iduće slikice. Upecati ćeš ti još nešto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |