Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Korisnik | |
Pet ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupljen je ovakav, ali sam vidjela neke zguzvane ostatke zutih latica po njemu sto su ostale, znaci to je to :) hvala cure! Ovo mi je prvi kaktus, inace sam udomljavala sukulente, a kako mi se cini, mozda cu vas zagnjaviti uskoro za jos koju identifikaciju, unaprijed isprike i zahvale :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pet ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
Nemojte mi stavljat te slike, jos cu se morat vratit kupit jos :p jako lijepo!
|
|
![]() |
|
nikolaj9 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2013 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Bodovi: 1 |
Postovanje.
Prije 17 godina kaktus na slici je bio samo jedan, danas ih ima preko 60. Specificno je to sto je poceo da cvijeta prije dvije godine, i ima izuzetno lijep cvijet pa me interesuje zna li neko koja je ovo vrsta kaktusa? Inace veliki sam ljubitelj istih i imam ih jos mnogo ali ovaj je ludnica! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Echinopsis
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Echinopsis eyersii
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
točnije, ovo je echinopsis obrepanda !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Moze li jos jedan ID? I mozda savjet sta da radim s njima? Kako da ih poslozim? Izgubljena sam sad kad su ovak svi razdvojeni, biljka s koje su skinuti je takav lijepi pravilan skup da mi ne pada napamet kak to poslozit opce da izgleda slicno i dal da ih slazem opce zajedno ili da ih posadim u odvojene teglice i tretiram ko zasebne biljke? Hvala unaprijed :D
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/kaktusi/kaktus/61938.aspx - ![]() |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
liči mi na mammillariu gracilis. ja bi to sve skupa posadila
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je vjerojatno jako glupo pitanje ali eto, uzmite u obzir moje ne znanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma neće im ništa biti ako ih tutneš malo dublje u zemlju ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Molim ID
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ferocactus......e sad, koji točno ne znam. Googlaj ili će se javiti netko ko 100% zna. Ja neću nagađati.
|
|
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
1. lobivia aurea,,zadnji mammilllaria gracilis!
|
|
![]() |
|
8. mamillaria elongata!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dragi moji kaktusoznanci, saznala sam da sam dobila epiphylum.... molila bih vas, znate li koji?
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bez cvijeta ID neće biti lak!
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Kako se zove ovaj kaktus, u potrazi sam za njime...
Vidjela sam ga u jednom slavonskom selcu kod jedne bake i bas mi se svida.. http://shack.us/photo/my-s/196/uau1.jpg/ - ![]() Uploaded with http://shack.us - ImageShack.us
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |