Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 20:40
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nek si se nekako snasla bas je steta da nam nedas vise svojih cari a imas ih na pretek....smile57

hvala ti na lijepim riječima ali tek trebam urediti novi dio dvorišta i naravno smanjiti travnjak...smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 20:51
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Draga catalpa sa predivnim novitetima si se ponovila
Hvala dragasmile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 20:58
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Photinia je jako dekorativnog lista.

Lucy hvala na posjeti slažem se s tobom za photiniu.
smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 21:09
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Najprije ti želim brzo ozdravljenje i  da što prije posadiš svoje novitete. Heliotrop mi se jako sviđa, a za photiniu sam sretna što si ono napisala jer sam na većini mjesta pročitala da je osjetljiva na niske temperature. Ruže se uvijek zadnje predaju i makar, kako i sama kažeš da su  grmovi  gotovo bez lišća (i kod mene isto), cvjetovi nam još uvijek pružaju radost.

Hvala ti draga na lijepim željama uistinu mi trebaju, heliotrop ako mi preživi javi se na proljeće pa ti pošaljem reznicu
Smile

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 21:18
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

A vidim ja da još puno lijepoga skrivaš... krasno! Lijepo si se ponovila! Naravno, prije svega želim da što brže ozdraviš, a za sadnju bit će vremena. Hug
Hvala bugice na dobrim željama..ovaj moj komp moram bacit kroz prozor opet šteka.
Lijep pozdrav!Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 23:20
puno toga lijepoga imaš prekrasno uređeno dvorište i povtnjak sve bujno i zdravo sada samo i ti ozdravi pa da možeš nastavita sa planiranim poslovimasmile57
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 20:45
CatalpaHug
Imaš krasne ruže,ljubičasti grm
i smokvu
Doći ću opet:capa:
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:00
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

puno toga lijepoga imaš prekrasno uređeno dvorište i povtnjak sve bujno i zdravo sada samo i ti ozdravi pa da možeš nastavita sa planiranim poslovimasmile57

Hvala na lijepim riječima puno mi znače, evo danas sam  tek malo mogla malo van od svih ovih lijepih sunčanih dana i uspjela posaditi tek dvije biljčice.Smile
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:03
Ostavljam ti samo trag , tak da znas da sam potiho dosla i otisla !     Smileys2 bilder
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:05

Draga miska hvala najlijepša, dođi bit će mi drago.
uh opet ne rade smajlići i komp šteka, oprosti...lijep pozdrav
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:09
Ljubičasti, mirisni cvjetovi i plameni listovi, prekrasno!smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:16
Jako sam sretna kad dođeš,uvijek me razveseliš svojom vedrinom i humorom.
Šaljem ti također puse i pozdrave od srca draga gute!!!
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 21:20
Slavujak drago mi je čuti te puno ti hvala na posjeti...lp
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 23:06
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nek si se nekako snasla bas je steta da nam nedas vise svojih cari a imas ih na pretek....smile57

hvala ti na lijepim riječima ali tek trebam urediti novi dio dvorišta i naravno smanjiti travnjak...smile79
znam ja trave vise skoro ni nemam...kosim trimerom na struju djecaa nece da obilaze moje grmove...pa oni posredini a ja trimerom...i sta ce nam trava...hahahsmile55
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 23:33
ha ha treba to kositi...bit će je, ali manje sigurno... pozdrav draga Josipa...smajlići naravno štekaju
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:04
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:06
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:09
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:11
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:13
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.