Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 203> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uživam zaviriti u tvoj originalni vrt
![]() ovaj put bi izdvojila kutak s (ne znam šta je, borovica ili..) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o tako mi je žao što nisam obišla tvoju hacijendu,zaista uživam i divim se svaki put kad staviš slikice,preedivno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan cvjetić kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jesen je lijepa u tvome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tradeskancije su jako zahvalne biljke. Dobiš grančicu i za mjesec dva imaš cijeli grm. Kad ovoj svojoj crvenoj dodaš zeleno bijelu od EN pa kad se razrastu, bit će to prekrasan detalj iduće godine u tvom lijepom vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nije me bilo par dana na CIF-u pa nisam ni vidjela da ste me posjećivali
![]() ![]() Nekako nam je jesen počela polako odlaziti a stiže zima. Dok potpuno ne zavlada staviti ću posljednje jesenske slike sa haciende...... Milice.... evo jeseni koju i ti voliš...Prunus Kanzan ![]() I za moju Lantanu....."Kanzan" ![]() Vila ....hvala ti na posjeti, kad ti se već sviđa javor sa lavandom i ljiljanima šaljem ti sliku njegovog jesenskog izdanja ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za Jagodu....iz bijelog vrta
![]() ![]() Za Andinu........pogled iz bijelog vrta ![]() ![]() Za Mari.... poslala si mi ga mićušnog a sada je već pravi dečko - eonimus ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ukrasne trave za Cameliu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za R. Saru.....grote
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Divno - predivno !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Za Vijolicu.......
![]() ![]() Za Belinu......... ![]() ![]() Za Moon..... ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Specijalno za moju Hoyu ......
![]() ![]() Za Konte.....zadnja ovogodišnja anemona ![]() ![]() Za moju međimurku Free.....znam da će svratiti na na jednu ćik,trač i kafe partidu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za Hamaru....ova clivia mi je njen poklon
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za Sarajku.... u nadi da ćemo se jednom sresti i na haciendi
![]() Za Anu Bistricu....iz vrta kruga ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I na kraju za svih vas, moje drage cvijetne prijatelje.....moji omiljeni panoramici
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike tvog još ljepšeg vrta,ali ja sam čekala sliku svog ljubimca,a njega nema,pa nema
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne jesenje slike s hacijende
|
|
![]() |
|
Samo za M.Kaktus.......evo ga!!!!! Pedro na dan spremanja u garažu, htjela sam ga izmjeriti ali sam zaboravila....podatke sa sistematskog javljam naknadno
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uaaaaa,tu jeeeeee,kako je lijep,ne treba mu sistematski,vidi se da je veseo i zdrav
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |