Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 170171172173174 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 21:31
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Uaaaaa,tu jeeeeee,kako je lijep,ne treba mu sistematski,vidi se da je veseo i zdrav[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot127.gif" height="52" width="59" align="absmiddle" alt="smile71" />

Je,je...neka bude on meni živ i zdrav
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 21:35
E neću se tako igrati. Za svakog nešto, a za mene ni ćuš magare da sam bar dobila kakvu makar i malu grotu.

Ma lijep ti je vrt Korjenko   
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 21:58
Stvarno sam grozna......ali evo specijalno za vas B Bea,
zahvaljujući vama i Muhle i ja sam postala pravi travoljubac

Mischanthus sinesis "Cosmopolitan"

(zgora Opatije)
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:07
Hvala, hvala baš si mi pogodila, prelijep je
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:08
Nakon što sam ti ostavila riječi divljenja ponovo sam navratila u tvoj vrt sa MM i vidjela da nas obasipaš novim divotama.
A htjela sam ti napisati komentar mog V: Savršenstvo... Kao iz žurnala !

A sve je takvo jer uz sebe imaš krasnog pratioca. Pozdrav i njemu !

I hvala ti na lijepoj ruži - njen mi je miris dopro do ovdje.

P.S. Vidiš, večeras s tobom ovako razgovaram, a prije par sati sam ti preko googlovih karti zamalo ušla u dvorište. Vidiš što ti je intuicija !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:09
hvala draga od sveg srca,zaista imaš šta pokazat,prelijepo,elegantno,ma za uživanje nešto zaista posebnosmile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:20
Prekrasne slike još ljepšeg vrta.Hvala posebno na odabranoj slici za mene jer si pogodila što volim.Kod tebe je lišće počelo padati,a kod mene je već trune u kompostu.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:28
BBea

Sarajka

Hoya, pozdrav za vas dvoje, bilo bi mi drago da uđeš autom ...

Camelia, ovo je pred 2 tjedna, sad je već i kod mene skoro svo lišće na kompostištu

(zgora Opatije)
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:38
Zahvaljujem na pogledu iz bijelog vrta. Hug Baš znaš izabrati kadar! Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 02:51
Hvala ti Korjenko na pozdravu iz bijelog vrta...Jesen je stigla i na tvoju hacijendu, a biljke su spremne za zimski san..Iako nije lijepo kao u proljeće i jesen sa svojim divnim bojama ima svoje čari...
Pedro legenda još malo pa i on ide na zimovanje...
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 11:58
Prošetala sam u jesen makar više volim proljeće i ljeto kod tebe.
Lijepo, sve skladno i puno ljepše nego na fotografijama.
Ovo ti je originalno pa ponavljam sliku, to nisam zapazila kada sam bila zadnji put.
Za ovo i sav trud i ljepotu u tvojim vrtovima, grotama... Clap

Rijeka

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:42
toooooooo,jesen u tvom vrtu,jutros dok sam brzinski pila kavu pogledala sam slike i danas mi je tvoj vrt bio u mislima,volim posebno jesen kod tebe i bas sam sa gustom jutrs gledala ga i poslje mislila o njemu kako je sve na svom mjestu...bas ti hvala na lijepim slikicama
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 23:26
I kod tebe jesen stigla, a tu već i snijeg krenuo. Stiže nam vrijeme planiranja i čakulanja.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 12:00
Hvala cure na pohvalama Hug

Miro.....ma znaš da mi je ova tradeskantija još uvijek vani samo je na skodu da bude malo zaštićena

Kamenjar.......drago mi je da dođeš, svaki put mi "turbo" ishvališ vrt tako da se Embarrassed ali drago mi je da sam ti uljepšala jutrošnju kavicu

Ana..... e da, bit će planiranja nekako ćemo prebrodit i ovu zimu. Danas je prvi dan da nam je jurtros bilo baš hladno a prekjučer sam prvi dan definitivno obukla skafander a jaknu spremila do druge godine Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 12:18
Ovo je lijepo...

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:13
Korijenko što izdojiti, uh jako je teško jer ne vidim nigdje korjenje, samo preljepe biljke u ovo kasno jesenjsko vrijeme. Svega ima i cvijeća i travki  ma bravo . Užitak je prošetati i zato neću imenovati mišta ponaosob jer sve mi je predivno, samo jedno nđveliko BRAVO!!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 21:07

Da,da. skafanderi dosli u promet, vrtovi nam polako padaju u san, jesenje boje su nestale. Gore iznad tebe, na brdu je sigurno bijelo.
Reci mi, ono izmedju tise i bozikovine jel ukrasna bazga ? Znas joj latinski naziv ? Sambucus  ....?
Cosmopolitan ti je lijep. Moj je imao 2 sasvim bijela lista.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 10:35

Sretan ti imendan    !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:31
Više puta sam dolazila i divila se, bilo bi zaista šteta da su one proljetno - ljetne slike ostale skrivene, od svih predivnih ponoviti ću jednu koja mi je posebna

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 10:01
Hvala cure svima a i na čestitkama za Barbaru Big%20smile

Carol.....to je ukrasna bazga ali ne znam latinsko ime, Muhle bi sigurno znao, to je iz njegovog uzgoja, jako je lijepa i još joj nije otpao niti jedan list

Maestral......Hug  i meni se ta jako sviđa...

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 170171172173174 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.