Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je,je...neka bude on meni živ i zdrav ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
E neću se tako igrati. Za svakog nešto, a za mene ni ćuš magare
![]() Ma lijep ti je vrt Korjenko ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stvarno sam grozna......ali evo specijalno za vas B Bea,
zahvaljujući vama i Muhle i ja sam postala pravi travoljubac Mischanthus sinesis "Cosmopolitan" ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hvala, hvala baš si mi pogodila, prelijep je
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nakon što sam ti ostavila riječi divljenja ponovo sam navratila u tvoj vrt sa MM i vidjela da nas obasipaš novim divotama.
A htjela sam ti napisati komentar mog V: Savršenstvo... Kao iz žurnala ! A sve je takvo jer uz sebe imaš krasnog pratioca. Pozdrav i njemu ! I hvala ti na lijepoj ruži - njen mi je miris dopro do ovdje. P.S. Vidiš, večeras s tobom ovako razgovaram, a prije par sati sam ti preko googlovih karti zamalo ušla u dvorište. Vidiš što ti je intuicija ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala draga od sveg srca,zaista imaš šta pokazat,prelijepo,elegantno,ma za uživanje nešto zaista posebno
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne slike još ljepšeg vrta.Hvala posebno na odabranoj slici za mene jer si pogodila što volim.Kod tebe je lišće počelo padati,a kod mene je već trune u kompostu.
![]() |
|
![]() |
|
BBea
![]() Sarajka ![]() Hoya, pozdrav za vas dvoje, bilo bi mi drago da uđeš autom ... ![]() Camelia, ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zahvaljujem na pogledu iz bijelog vrta.
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hvala ti Korjenko na pozdravu iz bijelog vrta...Jesen je stigla i na tvoju hacijendu, a biljke su spremne za zimski san..Iako nije lijepo kao u proljeće i jesen sa svojim divnim bojama ima svoje čari...
Pedro legenda još malo pa i on ide na zimovanje... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prošetala sam u jesen makar više volim proljeće i ljeto kod tebe.
Lijepo, sve skladno i puno ljepše nego na fotografijama. Ovo ti je originalno pa ponavljam sliku, to nisam zapazila kada sam bila zadnji put. Za ovo i sav trud i ljepotu u tvojim vrtovima, grotama... ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
toooooooo,jesen u tvom vrtu,jutros dok sam brzinski pila kavu pogledala sam slike i danas mi je tvoj vrt bio u mislima,volim posebno jesen kod tebe i bas sam sa gustom jutrs gledala ga i poslje mislila o njemu kako je sve na svom mjestu...bas ti hvala na lijepim slikicama
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I kod tebe jesen stigla, a tu već i snijeg krenuo. Stiže nam vrijeme planiranja i čakulanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala cure na pohvalama
![]() Miro.....ma znaš da mi je ova tradeskantija još uvijek vani samo je na skodu da bude malo zaštićena
Kamenjar.......drago mi je da dođeš, svaki put mi "turbo" ishvališ vrt tako da se
![]() Ana..... e da, bit će planiranja nekako ćemo prebrodit i ovu zimu. Danas je prvi dan da nam je jurtros bilo baš hladno a prekjučer sam prvi dan definitivno obukla skafander a jaknu spremila do druge godine
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je lijepo...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Korijenko što izdojiti, uh jako je teško jer ne vidim nigdje korjenje, samo preljepe biljke u ovo kasno jesenjsko vrijeme. Svega ima i cvijeća i travki ma bravo . Užitak je prošetati i zato neću imenovati mišta ponaosob jer sve mi je predivno, samo jedno nđveliko BRAVO!!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Da,da. skafanderi dosli u promet, vrtovi nam polako padaju u san, jesenje boje su nestale. Gore iznad tebe, na brdu je sigurno bijelo. Reci mi, ono izmedju tise i bozikovine jel ukrasna bazga ? Znas joj latinski naziv ? Sambucus ....? Cosmopolitan ti je lijep. Moj je imao 2 sasvim bijela lista.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan ti imendan ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Više puta sam dolazila i divila se, bilo bi zaista šteta da su one proljetno - ljetne slike ostale skrivene, od svih predivnih ponoviti ću jednu koja mi je posebna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure svima a i na čestitkama za Barbaru
![]() Carol.....to je ukrasna bazga ali ne znam latinsko ime, Muhle bi sigurno znao, to je iz njegovog uzgoja, jako je lijepa i još joj nije otpao niti jedan list Maestral......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |